Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Коначно, мислев никад нема да го дочекам ова :D
Најдобар беше дефинитивно, мада катастрофа беа како целина, Меси сирење ги направи, нашиов бар 2 пати клизачки му ја зема ако не друго! :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Најдобар беше дефинитивно, мада катастрофа беа како целина, Меси сирење ги направи, нашиов бар 2 пати клизачки му ја зема ако не друго! :D
А што мајка играла Аргентина со најсилен кога овие играле со олимпискиот состав?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
А што мајка играла Аргентина со најсилен кога овие играле со олимпискиот состав?
Ради мене да ја фатам у кладилница.. :P
Незнам искрено, речиси сите играа, а едвај тепаа.. Па и за Бразил горе-доле тие играат нон стоп, тројката од Милан само фалеше, уствари повеќе фалea.. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Него Џапциве тепале 6-0 некои утепани, пак Шинџи гол :)

Universidad de Chile coach Jorge Sampaoli is urging Angelo Henriquez to resist a move to Manchester United.

Speculation has claimed that Premier League side United are close to finalising a £3million deal to add the 18-year-old striker to their squad.

"We don't agree much with the idea of a player leaving so young, but we don't know what previous agreements are there," Sampaoli told Prensafutbol.cl.

"It would be painful for the club for him to leave at such a young age and not allow us to enjoy his development.

"It seems we are suffering from the same problem that affects Argentina, with young players leaving more and more early."

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Кагава продолжува да ги тресе мрежите се надевам дека ќе продолжи и во нашиот дрес :). Како што гледам сме ги договориле Пауел и Хенрикез ги имам само гледано на youtube ама гледам имаат талент се надевам сер Алекс ќе ги направи играчишта ,сега уште Лука и Бејнс да ги земеме и спремни сме за новата сезона :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се шпекулира дека сме испратиле понуда од 14 мил. евра за Кевни Стротман..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Се шпекулира дека сме испратиле понуда од 14 мил. евра за Кевни Стротман..
Оооодличен играч! Ама да бидеме реални пред сезона две дојде во ПСВ и не верувам дека ќе си оди. Дури мислам и дека изјави оти му е рано да ја напушта Холандија. А и Милан се заинтересирани.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Реално, мислам дека само за Модриќ и Бејнс се преговара :icon_mrgr: Ок, освен овие малишанава Пауел и Енрикез. Другово е за продавање весници.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Цело лето ќе стискам палци Бејнс да не дојде.. :гик:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Според мене Модрич и Бејнс да ги земеме ќе бидеме сосема спремни за следната сезона.А од овие талентите Ник Пауел и Хенрикез.:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
A само јас ли мислам дека со Руни, Чичарито и Велбек како единствени напаѓачи не сме спремни за следната сезона?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Kajgana Shop

На врв Bottom