Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.593
[FIXED]Фалење дека го имаш
mwaa
[FIXED]Фалење дека го имаш
Хехеех[FIXED]
mwaa
За курчење може е најдобар, а инаку има далеку подобри лаптопи од мековФалење дека го имаш и некои др работи
И да те дупчат сите дека си дибек и фрлаш пари на глупостиФалење дека го имаш и некои др работи
Не би рекла дека меков е глупостИ да те дупчат сите дека си дибек и фрлаш пари на глупости
Поголема глупост да фрлиш 80.000 денари е за скара да потпалиш самоНе би рекла дека меков е глупост
Добро сеа, секој си има свои мислења и потребиПоголема глупост да фрлиш 80.000 денари е за скара да потпалиш само
Мислења да, потреби, освен ако итно ти треба гризнато јаболче што свети, не баш Муабетов башка беше за најдобар лаптоп до 20.000 а овој е далеку од тој буџетДобро сеа, секој си има свои мислења и потреби
Мекот е само за курчење, добро да и доста е лесен што го прави доста добар за транспорт, а и заборавив, батерија држи многу у споредба со другите лаптопи, али не ти се исплати да даваш толку пари, кога за тие пари ќе земеш лаптоп со 3 пати подобри перформансиНе би рекла дека меков е глупост
За 25.000 веќе можеш да земеш солиден лаптоп од асус/ацер/сименс. Мене искуството ме научило во Македонија гаранција за кур не ја бива ќе те бафтаат пола година. Види го тој на Хотајс што му го пишав една страна поназад за тие пари ти е најбоље конфигурација и е во твојот буџет. Незнам дали овде пишав или неколку страни поназад имам Dell Precission M4500 лаптоп со 3 години гаранција и Pro Servis (бизнис модел) што кошта 1000 и кусур евра и пак build quality ацерот мој стар од 700 евра беше 3 пати подобар. Гумичките ми се одлепија, коа го усисавав копче се искрши од тастатурата, имам влакно ПОЗАДИ екранот што неможам да го извадам и екранот се разлабавува го стегам на 2-3 месеци. Здравје боже нареден пак ќе си земам HP Workstation и преку курот од Dell. Башка нели како интернационална гаранција, се јавувам во макпетрол во македонија и ми вика тој дечко чим не си го купил од овде деловите се беспари ама работна рака треба да си платиш. Така да нека се носат и дел и гаранции и макпетрол под рака заедно у три лепеDecki jas resiv deka ke bide nekoe laptopce od dell glavno radi garancijata od 3 godini. Pa sea ke razgledam sto ima od taa ponuda dokaj 25 000. ako nisto drugo da sum miren 3 godini...ili ako znaete nekoja druga marka so takva garancija neka kaze
Asus лошо искуство ? Да не си помешал нешто ?Asus ne zimam imam loso iskustvo a od acer ke razgledam denovive sto nudat
Еве види го овој, на папир е одличен за таа ценаAsus ne zimam imam loso iskustvo a od acer ke razgledam denovive sto nudat
Ај фала богу зема некој, со здравје да си го користиш и да те служи дур не ти скурчи од негоhttp://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=33959&id=85&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action=V
Јас ваков земав, само со i3 процесор, 6gb рам меморија и Intel HD3000 интегрирана графичка.
Беше специјална понуда од АМЦ, го имам и проспектот дома. Ми излезе 23 000 денари, со 2 години гаранција.
За тие пари, мислам дека ти е еден од најдобри лаптопи што ги нудат тука.
Asus? Ефтините модели се живо ѓубре!Asus лошо искуство ? Да не си помешал нешто ?