- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 603
- Поени од реакции
- 1.807
Нешто за англиски да не имате дојави за темите за есејот..??
nas profesorkata ni vikashe deka mozno bilo za olimpiskite igri neshto. ama neznam, nsito ne e sigurnoНешто за англиски да не имате дојави за темите за есејот..??
јас наслушнав дека може да е апликација за работа ама ништо не е сигурноnas profesorkata ni vikashe deka mozno bilo za olimpiskite igri neshto. ama neznam, nsito ne e sigurno
aplikacija za rabota mozi da bidi kako formalno pismo t.e bashka od esejot (ako voopshto ima akvo neshto pismena komunikacija)јас наслушнав дека може да е апликација за работа ама ништо не е сигурно
Да. Имаш големи шанси да имаш 5. Се зависи од останатите матуранти. Ако повеќе од 98% имаат изгубено повеќе од 6 бода (или повеќе од тебе), тогаш ќе имаш 5.е да ве прашам дали според вас со 6 поени изгубено макс е добар резултат?
neznam, nishto cudno da odzemaat ama .... neveruvam da bidi tolku strogoа да ве прашам и јас нешто.. имам многу шкртано и преравано на задачите со дополнување.. може да ми одземат поени за тоа?
Од кај театар неологизам? Интернационализам е, скоро секаде исто се пишува.оти бе сите интернационализми...не се тие неологизми?
ne internacionalizmi se ...primer teatar i vo site drugi jazici si e teatar. angliski theatre i da ne nabrojuvamоти бе сите интернационализми...не се тие неологизми?
Интернационализми се затоа што во прашањето беше пишано според потеклото, а неологизми е во поделбата според процесот на обнова.оти бе сите интернационализми...не се тие неологизми?
taja so srceto recenicata beshe da se opredeli shto e priloski podmet ili srceto ili so ogan koe e tocno neznamОд кај театар неологизам? Интернационализам е, скоро секаде исто се пишува.
Иначе кое е тоа прашање бе со некое срце, сонце што зборувате, оти не ми текнува мене на такво ?
со оганtaja so srceto recenicata beshe da se opredeli shto e priloski podmet ili srceto ili so ogan koe e tocno neznam
sigurna si 100% ?со оган
даsigurna si 100% ?