Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
И исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафе:ROFLMAO:
Така многу во зијан ќе влезиме. Скапа е струјата. Таман работа за секое едно кафе да трошиме струја за варење :)

Имаше едно прашање од Пиреј, "Како е претставена (сопругата од Јон сега заборајв како се викаше :$) во првиот дел од извадокот".
а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
Според мене е суеверна, според мнозинството е грижлива мајка. Вие како напишавте ? :cautious:

со чаша вода и шеќер заедно оди, да не заборавите!! :pos:
И БЕЗ ЦИГАРА !

Имаше едно прашање од Пиреј, "Како е претставена (сопругата од Јон сега заборајв како се викаше :$) во првиот дел од извадокот".
а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
Според мене е суеверна, според мнозинството е грижлива мајка. Вие како напишавте ? :cautious:
грижлива

а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла

грижлива
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:32 ---
И БЕЗ ЦИГАРА

то со цигарата ко го прочитав беше крај!

Другарка од клас.

За кого е симбол албатросот?
-Делфин.

а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
грижлива, бидејќи спомнуваше нешто за децата... не памтам добро ама сигурно е грижлива
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:33 ---
Другарка од клас.

-Делфин.

:pos: :pos: :pos: :pos:

то со цигарата ко го прочитав беше крај!
Јас посекако без цигара го пијам оти не пушам. Ееее малку сме ние шо го осеќаме вистинскиот вкус на кафето :)

Другарка од клас.

-Делфин.
Кај мене еден одговорил на прашањето во што се претворил албатросот во штрк:tapp::pos:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:35 ---
Eте зошто владата забрани пушење во локалите, не одело цигара и кафе :pos::pos:
Кај и да е и локумите ке се забранат:pos:

Кај мене еден одговорил на прашањето во што се претворил албатросот во штрк:tapp::pos:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:35 ---

Кај и да е и локумите ке се забранат:pos:
дај дури не се забранети да им однесеме на талентите што го правеле тестов, заслужуваат, се отепав од смеење денеска :pos::pos:

Упм, паднат сум :/ ако не ми го уважат есејот 330 збора готов сум :/

А како ви беа темите за есејот?
Ги имаше објавено некој претходно како лани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom