Кико Д.
ULTRAS - way of life
Така многу во зијан ќе влезиме. Скапа е струјата. Таман работа за секое едно кафе да трошиме струја за варењеИ исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така многу во зијан ќе влезиме. Скапа е струјата. Таман работа за секое едно кафе да трошиме струја за варењеИ исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафе![]()
со чаша вода и шеќер заедно оди, да не заборавите!!И исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафе![]()
И БЕЗ ЦИГАРА !со чаша вода и шеќер заедно оди, да не заборавите!!![]()
грижливаИмаше едно прашање од Пиреј, "Како е претставена (сопругата од Јон сега заборајв како се викаше :$) во првиот дел од извадокот".
а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
Според мене е суеверна, според мнозинството е грижлива мајка. Вие како напишавте ?![]()
И исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафе![]()
Имаше едно прашање од Пиреј, "Како е претставена (сопругата од Јон сега заборајв како се викаше :$) во првиот дел од извадокот".
а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
Според мене е суеверна, според мнозинството е грижлива мајка. Вие како напишавте ?![]()
И БЕЗ ЦИГАРА
грижлива, бидејќи спомнуваше нешто за децата... не памтам добро ама сигурно е грижливаИмаше едно прашање од Пиреј, "Како е претставена (сопругата од Јон сега заборајв како се викаше :$) во првиот дел од извадокот".
а) суеверна
б) грижлива мајка
в) бла бла
Другарка од клас.
За кого е симбол албатросот?
-Делфин.
Јас посекако без цигара го пијам оти не пушам. Ееее малку сме ние шо го осеќаме вистинскиот вкус на кафетото со цигарата ко го прочитав беше крај!
Кај мене еден одговорил на прашањето во што се претворил албатросот во штркДругарка од клас.
За кого е симбол албатросот?
-Делфин.
Кај и да е и локумите ке се забранатEте зошто владата забрани пушење во локалите, не одело цигара и кафе![]()
дај дури не се забранети да им однесеме на талентите што го правеле тестов, заслужуваат, се отепав од смеење денескаКај мене еден одговорил на прашањето во што се претворил албатросот во штрк
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:35 ---
Кај и да е и локумите ке се забранат![]()
Не се плаши сигурно имаш 2ка за кафето, Атлантида и 2050таУпм, паднат сум :/ ако не ми го уважат есејот 330 збора готов сум :/