ЕУРО 2012 - навивачки инциденти

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сељачана...место да уживаат во фудбалот они се тепаат.:tapp:

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
И нашава полиција нема убави спомени :D
Слично како и Пољаците и они се тепаа со цела јужна на Вардар-ЦСКА...
Не се тепаа со Јужна, туку со специјалната полиција и го јадеа пендрекот квалитетно неколку Руси. За вакви хулигани само специјална полиција е лек.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се криви Полјаците и Русите за тепачките,крива е УЕФА што дозволи таму да се игра fucking modern euro.
Полјаците одсекогаш биле old school навивачи,исто и Русите,така да нема лабаво со нив.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Овој што е убиен уште пред цел месец е исчезнат така што ова нема врска со првенството,башка што Шпанската репрезентација игра во Полска а не во Украина,ова е само уште една пропаганда на Си-ен-ен и остала багра

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
Не се тепаа со Јужна, туку со специјалната полиција и го јадеа пендрекот квалитетно неколку Руси. За вакви хулигани само специјална полиција е лек.
На Вардар-ЦСКА се тепаа со обичните фанови на Вардар на јужна и со дел од Комити кои успеаа да стигнат на тој крај од трибината.
Полицијата интервенираше со задоцнување. Се почна откако почнаа да корнат столови. Цело време имаше напната атмосфера, па и доста невкусни скандирања од наша страна од типот Чеченија, Чеченија, по што ситуацијата м,ораше да кулминира :D

Е на Македонија-Русија (0-2) се тепаа со полицијата. Апсолутно од ништо почнаа да прават инциденти по мечот и се степаа со полицијата. Тогаш испеав некако да се шмугнам на нивна трибина дур се плескаа со специјалците, божем ќе сум се тепал со нив. Јас 15-6 години, овие како бикови сите :pos:
Фрлив едно шише, и после да ме нема кога ме збркаа специјалциве...

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Ако биде воа единствениот инцидент... ќе биде супер... мада ја мислам дека ова е само почекот...
а и овие сироти што се обезбедување... јака им душа...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
На Вардар-ЦСКА се тепаа со обичните фанови на Вардар на јужна и со дел од Комити кои успеаа да стигнат на тој крај од трибината.

Tи си барем објективен за некои работи немора до толку да преувеличуваш и да лажеш. Исток и Запад се реновираа и беа затворени. Комити беа на делот спрема Запад а Русиве кај гостинскиот дел накај Исток заградениот што беше. Југ беше преполн луѓе и на скали седеа што значи дека природно физички не е изводливо некој од твојата група да дошле до русиве и да се тепале ко што викаш ти. Се степаа обични луѓе ...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Нема заебанција со Руси и Пољаци.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
M

.:makedonec:.

Гостин
Нема заебанција со Русиве, како бикови се сите :)
И нашава полиција нема убави спомени :D
Слично како и Пољаците и они се тепаа со цела јужна на Вардар-ЦСКА...
Па после и на Македонија-Русија се тепаа со џандарите. Не ми се верува дека им тргнав сам да се тепам :pos: Дур не ме избација специјалциве за две секунди :icon_mrgr:

Како бикови се ... како да не ! ... ќе биде интересно да се закачнат руските и англиските навивачи, да видеш како тепаат Хедхантерс (на Челзи) Ред Девилс ( на Манчестер Јун.) ... Р од руси нема да има ... тоа енглезите ти се се фанатици човече само чиста среча што се дојдени во мал број иначе р'шум ќе направат, не се заебавај пред 8 години на ЕП имаа 73 000 навивачи додека Германците кои беа после нив најбројни имаа 34 000 (y);)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како бикови се ... како да не ! ... ќе биде интересно да се закачнат руските и англиските навивачи, да видеш како тепаат Хедхантерс (на Челзи) Ред Девилс ( на Манчестер Јун.) ... Р од руси нема да има ... тоа енглезите ти се се фанатици човече само чиста среча што се дојдени во мал број иначе р'шум ќе направат, не се заебавај пред 8 години на ЕП имаа 73 000 навивачи додека Германците кои беа после нив најбројни имаа 34 000 (y);)
Заебаваш ?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Веќе јаделе ќотек Англичани, читај негде поназад ;) Само не знам дали биле обични гледачи или група...

А ова ептен фер тепачка 30 говеда на 2 редари.Ме потсети на нешто во Македонија :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
лол.....англичаните веќе со години се издувани.Никој и ништо се веќе.....ќе отидат тие постарите,ќе скршат некоја флаша пиво во некој кафич кога ќе се начукаат.Ќе изгубат едно минимум 5-6 знамиња во тепачки,често и јадат ќотек ко магариња и то е тоа од нив.Убедливо најпреценети хулигани кои единствено што имаат е стара слава од времињата кога само они и италијаните имаа појака навивачка сцена и хулигани.
Англичаните се мачкина кашлица веќе 10-15 години.Кај и да отидат јак ќотек јадат.Истокот го зема приматот и тоа овие од истокот се далеку понасилни него што биле енглезите и на нивниот врв.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
hahhahaha anglicanite im se pustat poljaci ili rusi na anglicanive peski ke si idat nakaj domce

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Ништо посебно од тепачкиве. До душа и ги очекувавме, на интернет на многу веб сајтови Пољаците и Украинците (Хулиганите) го искажуваат своето незадоволство против Еуро2012. И понатаму ќе очекуваме инциденти.

Kajgana Shop

На врв Bottom