Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Добро написот не е до толку утка, ама резултатот на анкетата покажува колку нашиве фанови разбираат од клубот...
Ваљда истата ќе да е ... само таа можи да пишува онака тактики на MUSC-Macedonia го има...
помала пожртвуваност на теренот, помалку агресивност и недостаток на физичка кондиција низ целите 90 минути, како што обично САФ бара од сите негови играчи.
Џорџ Бест има само 6,6Добро написот не е до толку утка, ама резултатот на анкетата покажува колку нашиве фанови разбираат од клубот...
Значи ете кај била наглата промена на овие МУСЦ....Не дека се фалам, ама моите колумни на сајтот изгледаа како докторска дисертација во споредба со овие сега.
Еве две мои колумни, ѕирни ги и направи споредба со тоа денес...Значи ете кај била наглата промена на овие МУСЦ....
Значи ти порано објавуваше ( што за мене беше подобра страница),а сега значи не си повеќе таму... и она ботларкана ми става колумни, од 9128312983891238912 машки, женско ставиле да клава....
(@Ilumious не ме банирај ! )
Се укочи нешто Мозилава и стиснав ctrl+F5 и искочи одма
Ги читав сите, се додека не ми стана глуп сајтов,секој ден со по 2-3 фудбалери не поврзуваат, или еден ист фудбалери во 2-3 верзии на конверзација пишуваат по налет то по 30 лајка има
Почни да користиш ChromeСе укочи нешто Мозилава и стиснав ctrl+F5 и искочи одма
Safari be!Почни да користиш Chrome
Не сум фенси чик за СафариSafari be!
Safari <333