Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Од индивидуален аспект да, ама со тоа што ќе започнува сезоната тој период и колку ќе го користи Пирс ќе се одрази кај нас...
Знам јасно ми е тоа, но сигурно и Гигс е сакал да настапи па затоа. Инаку и да оди неверувам да има некоја позначајна минутажа така да не е страшно(y)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Знам јасно ми е тоа, но сигурно и Гигс е сакал да настапи па затоа. Инаку и да оди неверувам да има некоја позначајна минутажа така да не е страшно(y)
Абе сега секоја репрезентација има право на 3 играчи над 23 години, па сега не верувам Пирс да го искористи тоа да го повика Гигс и да не му даде позначајна минутажа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе сега секоја репрезентација има право на 3 играчи над 23 години, па сега не верувам Пирс да го искористи тоа да го повика Гигс и да не му даде позначајна минутажа...
Сака Гигс да настапи и САФ го одобрува тоа затоа што Гигс има освоено се што може по 100 пати во кариерата а не бил ни на ЕП ни на СП со Велс :)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Сака Гигс да настапи и САФ го одобрува тоа затоа што Гигс има освоено се што може по 100 пати во кариерата а не бил ни на ЕП ни на СП со Велс :)
Истото сакав да го кажам и јас :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Затоа реков и јас...за Гигс од индивидуален аспект е супер тоа и мило ќе ми биде ако ја освои Олимпијадата, но да се надеваме дека тоа нема лошо да се одрази на нас.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Затоа реков и јас...за Гигс од индивидуален аспект е супер тоа и мило ќе ми биде ако ја освои Олимпијадата, но да се надеваме дека тоа нема лошо да се одрази на нас.
Па стартери и така ќе се Валенсија, Јанг, Нани а и Кагава може да скрпи, така да не верувам дека ќе се осетат тие 20 дена без него :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Па стартери и така ќе се Валенсија, Јанг, Нани а и Кагава може да скрпи, така да не верувам дека ќе се осетат тие 20 дена без него :D
Не е за тие 20 дена, за подоцна е муабетот, зошто рачунај во ваков случај ги пропушта и припремите со тимот....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не е за тие 20 дена, за подоцна е муабетот, зошто рачунај во ваков случај ги пропушта и припремите со тимот....
Ама не знам дали знаеш, Гигс и Сколс и онака не тренираат секој ден :) пострашно е некој нов играч ако испушти припреми, барем за мене, Гигс од 16 години е тука.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
EKSKLUZIVNO: THE SUN objavio kako je Luka Modrić novi član Man Uniteda ! Kako pišu, naredne 4 sezone će nositi dres Man Uniteda !
Opširnije o Lukinoj eventualnoj budućnosti u crvenom dresu, danas tokom dana ...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сигурно прво за Сан ќе позира со дресот па ќе дојде во Керингтон да го потпише договорот.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Стручњаците пак пишале за вгодина нови тактики и каде каде Манчестер Јунајтед би бил поопасен :pos:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Лелеееее колку го дрват за Левандовски...само што не потпишал.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стручњаците пак пишале за вгодина нови тактики и каде каде Манчестер Јунајтед би бил поопасен :pos:
Истата ли е? Само јас ја немам на ФБ излеа од сите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom