Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Добро написот не е до толку утка, ама резултатот на анкетата покажува колку нашиве фанови разбираат од клубот...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ваљда истата ќе да е ... само таа можи да пишува онака тактики на MUSC-Macedonia го има...
помала пожртвуваност на теренот, помалку агресивност и недостаток на физичка кондиција низ целите 90 минути, како што обично САФ бара од сите негови играчи.
:facepalm:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 14:21 ---
Добро написот не е до толку утка, ама резултатот на анкетата покажува колку нашиве фанови разбираат од клубот...
Џорџ Бест има само 6,6 :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не дека се фалам, ама моите колумни на сајтот изгледаа како докторска дисертација во споредба со овие сега.
Значи ете кај била наглата промена на овие МУСЦ....
Значи ти порано објавуваше ( што за мене беше подобра страница),а сега значи не си повеќе таму... и она ботларкана ми става колумни, од 9128312983891238912 машки, женско ставиле да клава.... :facepalm:
(@Ilumious не ме банирај ! :P )

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нема што да те банирам, вистината ја кажуваш :D Кога ќе напишевме ние нешто за финансиската состојба или за плановите за стадионот, дали 10 views ќе имаше статијата :icon_mrgr: Пиши нешто со 2 реченици за било кој моментално атрактивен фудбалер сите клик лајк шер клик лајк шер :vozbud:

Па и коментарите под статиите се :pos:

Памтам лани зимоска, имаше пишано еден „Liverpool go zedoja Karol, Fergi DREME LI DREME!!!!???“

:facepalm::eek::confused::notworthy:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

:)
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 14:32 ---
Ilumious Кога го виде постов кога лајк стисна? o_O

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Значи ете кај била наглата промена на овие МУСЦ....
Значи ти порано објавуваше ( што за мене беше подобра страница),а сега значи не си повеќе таму... и она ботларкана ми става колумни, од 9128312983891238912 машки, женско ставиле да клава.... :facepalm:
(@Ilumious не ме банирај ! :P )
Еве две мои колумни, ѕирни ги и направи споредба со тоа денес...

Колумна 1

Колумна 2

П.С. Колумната Manchester is RED! што ја имаше на сајтот пред некој ден е лично моја колумна на која од прва до последна буква е направен плагијат.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еве две мои колумни, ѕирни ги и направи споредба со тоа денес...

Колумна 1

Колумна 2

П.С. Колумната Manchester is RED! што ја имаше на сајтот пред некој ден е лично моја колумна на која од прва до последна буква е направен плагијат.
Ги читав сите, се додека не ми стана глуп сајтов,секој ден со по 2-3 фудбалери не поврзуваат, или еден ист фудбалери во 2-3 верзии на конверзација пишуваат по налет то по 30 лајка има :eek:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Овие колуми не ги пишува К.Б како што гледам друга експертка ги пишува К.Б е автор на тактиката со која би ги поразиле Барса :). Сега гледам некоја Ане ги пишуува ама дури и јас не ја знам таа која е таа нова експертка :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Ај да ве потсетам на едно интересно нешто.. :D

Иначе во врска со анкетата секој си гласа за омилениот фудбалер, затоа Бест има најмалку гласови, бидејќи никој од нас го нема гледано Бест воопшто.. Јас си признавам дека гласав за Бекам, иако можеби и најслаб е од сите четворица таму.. Сите знаеме дека денешните навивачи на Јунајтед се делат од "времето на Кантона", "времето на Бекам" и "времето на Роналдо".. Јас сум од тие од времето на Бекс, така да навивачки мојот глас отиде за него :D..

А ова со Пауел официјално е сеа така?

Kajgana Shop

На врв Bottom