Матура

Член од
24 декември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Со среќа момци и по некоја девојка! Да сме живи и здрави, сме ја преживеале 2001 за ова не е проблем :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Темите беа ТОП! Професорите срцки, сите препишуваа, по никој опомени немаше :) дури една момичка пред да си крене рече: дечки, ја си одам, дајте кој шо не е напишал да ви кажам :pos:

пс: на која тема пишувавте? јас на 1вата ( за средствата за масовна комуникација )

:)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Темите беа ТОП! Професорите срцки, сите препишуваа, по никој опомени немаше :) дури една момичка пред да си крене рече: дечки, ја си одам, дајте кој шо не е напишал да ви кажам :pos:

пс: на која тема пишувавте? јас на 1вата ( за средствата за масовна комуникација )

:)
Не се радувајте пред време, секоја година е лесно, а на крај се крстат сите кога ќе си ги видат резултатите :) Која беше другата тема патем?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ај некој ако знае нека каже лани како беше бодовната скала т.е од колку поени беа оценките ?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.520
Сега ќе почнат разочарувањата кога ќе излезат точните одговори :icon_lol:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Ај некој ако знае нека каже лани како беше бодовната скала т.е од колку поени беа оценките ?
Тоа никогаш не се дознава. Само ќе ти кажам дека во моја генерација една девојка имаше перцентилен ранг 98 % и имаше 4ка

М

Мартин`

Гостин
Само да ве информирам дека сум жив :D сеа само што се враќам и не беше толку тешко очекував потешко иако доста работи имаше што воопшто не ги знаев, јас повеќе на странциве обрнав внимание а на крај испадна 80% од нашите да ги дадат ..

Ај да прашам сеа за тоа што ми текнува.. албатрос првото беше за авторот така ?
Друго прашање за Раскољников од Злосторство и казна зошто ја убил зошто му попречила или зошто била сведок ?

Едит - Веќе си најдов 3-4 грешки, се надевам нема да ги имам премногу .. и кога ќе ги објават клучевите !?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Да дојдеме до заклучок - НИКОЈ не погоди, ни тема ни тест ништо!

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Само да ве информирам дека сум жив :D сеа само што се враќам и не беше толку тешко очекував потешко иако доста работи имаше што воопшто не ги знаев, јас повеќе на странциве обрнав внимание а на крај испадна 80% од нашите да ги дадат ..

Друго прашање за Раскољников од Злосторство и казна зошто ја убил зошто му попречила или зошто била сведок ?

Едит - Веќе си најдов 3-4 грешки, се надевам нема да ги имам премногу .. и кога ќе ги објават клучевите !?
За албатрос првото е за авторот/поетот, а за Раскољников доста се бунеа, јас заокружив зошто била сведок, но најверојатно не е точно.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073

и јас ете жив сум..ако не се лажам за раскољников точно тие
инаку излегов во 13:24 и имаше сосема доволно време за решавање
професорката арна ми се погоди и се испрепиша нешто
составот в гаќи :D си излегов си го повторив и назад пак
единствен проблем беше жешкото...мамето ни се еба
вторник има гол да одам :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Колку поени носеше есејот?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
За албатрос првото е за авторот/поетот, а за Раскољников доста се бунеа, јас заокружив зошто била сведок, но најверојатно не е точно.
оти бе не е точно? o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom