Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
100webspace.net
mozeme bide ;) kolku za da aploduri za probna verzija a za ponatamu ke se pravi dogvor ! :)

сеа се прибирам и пресреќен сум што го читам ова....се гледаме за точно 12 часа!!! :)

--- надополнето ---

се надевам искрено дека ќе треба да бараме неколку места повеќе....зошто редно време е....стално сме как обруки некои по 5-6 луѓе :)) се гледаме....мене ќе ме препознаете по дрес од ливерпул, знаме од ливерпул...и тетоважа на лева нога од ливербирд....хахах...се глеаме :)))

--- надополнето ---

кој е шефот?! :D

Ти бе розо!! Ама да бев на твое место и другата нога ќе си ја истетовирав :smir:

http://www.macedonian-reds.co.cc/

Тоа е тоа. Со моите можности задоволен сум. Ако има некој друг нешто на ум слободно нека сподели. Јас мислам дека ова може да се одржува без никакви потешкотии. Може многу подобро ама и ова не е лошо.
Ако останеме на ова и ако има интерес за одржување можам да дадам дозвола уште на неколку души да пишуваат или преведуваат. Уредувањето не е воопшто тешко. Верувам дека имате слушнато за wordpress, а и да немате, многу лесно се совладува.

читам по воа страничињава и гледам пак мурињо го сака стиви џи за сума од 30 милиони евра, јас мислам дека џерард вреди многу повеќе од тие 30 милиони ако има 30 години и газдите нетреба ни да помислат да го продаваат бидејќи се прилагоди со меирелесш и одличен тандем се на средината (ако го сака нека дојде кај нас се разбира ако кени небиде на перманентен договор)

go gleam sostavot ... aren e samo edno ne mi se sviga .. zosto SUAREZ ne e starter .. zosto samo vo liverpool igracite mora edno 1-2 meseca da bidat rezervi za da se prelagodat .. zosto vo drugite timovi se starteri uste prviot mec ????????

The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.

Суарез на клупа. Пак 5-3-2 најверојатно. Исто како со Стоук.

--- надополнето ---

А, и Торес ќе е во првите 11.

Добро мајка му стара оти не го играте Суарез?!?!?

znaci kako golem i ogromen navivac na liverpool mozam da kazam.........deka nema po smrdliva politika od politikata na liverpool
pa dobro bre do koga vaka???????????????????????? edini klub u svetot....sto dava milijardi za zasliuvanja a mu great na klupa

KEANE....AQUIALNI.....SUAREZ...... aloooooooo e stvarno sme SERKOVCI!!!!!

Луѓе дајте некоја страна да ја гледам утакмицата у живо, само да не е www.atdhe.net не работи кај мене, а и не е добра камерата. Благодарам однапред. :pipi:

SMRDLIVOST!!!!!!!!!!! besen sum.....ej....davas milijardi............ i K*R od zasluvanjata.....posle ne se pokazale ili ne se prilagodile...........pa da ......so vakvo dobivanje sansa.........C C C C abe smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koj sto saka neka mi kaze!!!! aj da e prv pat..........ama KEANE....AQULIANI.....SUAREZ....BABEL..... ne mi teknuva....ama garant ima uste vavki plateni skapo....a dobro odremale na klupa!!!!!! U P M!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom