- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 80
- Поени од реакции
- 23
Лондон и Скопје, интересна споредбапред да јадеш бурек за Скопје иди прошетај во Лондон види какви тесни улици таму има и тоа на многу френкфентни места па после кашувај за Скопје,
Лондон и Скопје, интересна споредбапред да јадеш бурек за Скопје иди прошетај во Лондон види какви тесни улици таму има и тоа на многу френкфентни места па после кашувај за Скопје,
Споредбата беше за улиците на Лондон и на Скопје кој бил во Лондон знае што зборам, не споредував други параметриЛондон и Скопје, интересна споредба
Зошто да не? кај тебе дома ли го заковаа сидрото? што поседуваш ти во Скопје? кои улици, кои места ти ги поседуваш за да ги сметаш за свои?па потоа нашите работни места ги фаќате, па тука се жените, се мажите и засекогаш сидрото го закотвувате во Скопје...? Зашто?
Не ми ги вади од контекст изјавите, цитирајќи само една реченица од постот...И ќе потенцирам дека јас конкретно се обратив на тие што на темава кажуваа погрдни зборови за Скопје и за Скопјани, а не генерализирам дека општо мислам така...Зошто да не? кај тебе дома ли го заковаа сидрото? што поседуваш ти во Скопје? кои улици, кои места ти ги поседуваш за да ги сметаш за свои?
твое е она што си го купила, она за кое имаш имотен лист, се останато е заедничко на сите...
They Took Our Job!
И шо сеа ако се стари Скопјани јас немам нишо против никого ама зборите као божем тие се нешто возвишеноВо Скопје има 30-50 илјади стари скопјани, останатато е сељачаана, косовари, и друга багра.
Абе да се ограничи жителството, ама за 2-3 години ќе ја префрлат целосно Охридска Банка во Скопје, сите помали експозитури низ Охрид ги затворија и остана само главната.Ненормална гужва.Да се ограничи жителството во Скопје со закон,и да се спаси градов а и другите населени места од пропаст,ако и не е више касно.
Така нешто.И шо сеа ако се стари Скопјани јас немам нишо против никого ама зборите као божем тие се нешто возвишено
И кај вас собираа арач?Би сакал искрено да се извинам на нашиот драг сосед Република Скопје 2014 што денеска не успеа да се собере планираниот арач.
Со почит, Прилеп.
Никако, грешка моја, то е доброволен прилог за Скопје економски да не пропаѓа. Со љубов, од Прилеп.И кај вас собираа арач?
Во Охрид последниве 2 недели постојано се вртат УЈП-чки, ама ги носат од други места.Ко војници по 2 автобуси!Оф топик:Поздрав до женските од УЈП Битола, следниот пат бидете пољубезни и ќе се однесуваме покултурно.Или обратно.Фала на разбирањето.Никако, грешка моја, то е доброволен прилог за Скопје економски да не пропаѓа. Со љубов, од Прилеп.
Подолго време така ги шетаат од еден во друг град, не е ново то. Ама за 2 автобуси не знам, то Охрид можи ко едно од последните неосвоени боишта.Во Охрид последниве 2 недели постојано се вртат УЈП-чки, ама ги носат од други места.Ко војници по 2 автобуси!Оф топик:Поздрав до женските од УЈП Битола, следниот пат бидете пољубезни и ќе се однесуваме покултурно.Или обратно.Фала на разбирањето.