Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене во една кладилницаза Полска 1 е 2.10 коефициент, а за Русија 1 е 2.30. За Холанија 1 1.70, за Германија 1 1.95 :D Вреди да се стават?
Нема шанси сите 4 фаворити да тепаат.

Русија и Германија дабл.
Холандија 3+, Полска 0-2.

Ван Перси најмногу голови за Холандија
Гомез најмногу голови за Германија
Левандовски најмногу голови за Полска
Ибрахимовиќ најмногу голови за Шведска
Бензема најмногу голови за Франција
Роби Кин најмногу голови за Ирска
за 20 денари добивка 12300 :vozbud:

кај има ова да го комбинираш !? :)

ја за почеток ова, утре уште нешто...

Capture.JPG

плус Бензема најдобар стрелец, 15 коеф.

Ова првото ако помине, не се кладам 3 месеца.

Ова првото ако помине, не се кладам 3 месеца.

Полска и Чешка дека ќе пројдат група !? Оу, на тоа најголем улог иам ставено! :D

Вие улај сте бе Чешка се дупки на векот а овде гледам пари клавате:facepalm:..Русија за Чешка го измисли фудбалот моментално и очекувам лесно да ги добиат во петок

Полска и Чешка дека ќе пројдат група !? Оу, на тоа најголем улог иам ставено! :D
Не ме заебавај. Русија е во страшна форма и нема шанси да испадне. Чешка е многу слаба, можда и најслаба генерација последниве 10 години. Плус им се сјеба Барош пред некој ден и изгледа ќе ја пропушти првата против Русија.

Taa група е каша не се знае ништо сите се кој од кој поретардирани таму ке одам само на голој и тоа од 0-2 сите се за никаде во напад може Русите и Полјаците се благи фаворити за понатака да одат и посилни ама јас не би ја отпишал Чешка па и Гејците иако се послаби од првите 2

Не ме заебавај. Русија е во страшна форма и нема шанси да испадне. Чешка е многу слаба, можда и најслаба генерација последниве 10 години. Плус им се сјеба Барош пред некој ден и изгледа ќе ја пропушти првата против Русија.

Страшна форма? Шо ги тепаа млитавите талјани!? :)

Каша попара е групата А. Баш мислам дека Русите ќе се зезнат, а Чесиве ќе изненадат таму. Ма да, реков, ништо не се знае у таа Група, Полска е благ фаворит, но може и Грција да биде прва.

Мојот тип е дека Полска и Чешка ќе пројдат, плус коеф. за таа комбинација мамеше. :D

Полска е прва во група, мислам дека Русија ќе киксне..

:eek: зар олку голема квота прават ? како бе неам пари на страна , мавај го ова за колку можеш , која е логиката да не излезе?
Па на пример логиката наместо Германија да оди Португалија :D Мислам дека ќе има доста изненадувања на ова ЕП како и во ЛШ што беше :ROFLMAO:. Јас веќе уплатив за Франција за шампион, а денес мислам да изиграм уште:

Германија-Франција за финале
Хунтелар за најдобар стрелец на ЕП
Полска за најбрз стрелец

Па на пример логиката наместо Германија да оди Португалија :D Мислам дека ќе има доста изненадувања на ова ЕП како и во ЛШ што беше :ROFLMAO:. Јас веќе уплатив за Франција за шампион, а денес мислам да изиграм уште:

Германија-Франција за финале
Хунтелар за најдобар стрелец на ЕП
Полска за најбрз стрелец

само 3 минути работа е да ти текне дека нема шанса португалиај да влезе а германија да не влезе. идеш хајлајтс порутгалија - македонија 0-0:facepalm: , после идеш хајлајтс португалија - турција 1-3 :facepalm: . и готово.

само 3 минути работа е да ти текне дека нема шанса португалиај да влезе а германија да не влезе. идеш хајлајтс порутгалија - македонија 0-0:facepalm: , после идеш хајлајтс португалија - турција 1-3 :facepalm: . и готово.
Ехеее да значеа нешто тоа пријателските и да испаѓаше се според тие резултати други екипи ќе освојуваја титули и ќе играа на ЕП/СП. Не се потпирај многу на нив ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom