Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Иначе Дестро бил присутен вчера на натпреварот со Милан, ако значи нешто тоа...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Иначе Дестро бил присутен вчера на натпреварот со Милан, ако значи нешто тоа...
Абе ете ни го Лонго и онака Дестро ќе биде 3 избор а така може и Лонго . Нека набие малку искуство со прва екипа , дечкото гази.
Ама нас никој не не прашува ...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Може така, ама повеќе верувам дека ќе го земем Дестро а ќе го пратиме Лонго во Џенова една година. Што исто е супер, Џенова им дава шанса на децата ќе се ратури од играње таму. Meanwhile, Јуве се испиздени заради Џовинко што значи дека сме поблиску до него од нив.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кога ќе прочитам дека овие од Парма ќе ни го даделе Џовинко ако им го пратиме Кутињо... :facepalm:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Може така, ама повеќе верувам дека ќе го земем Дестро а ќе го пратиме Лонго во Џенова една година. Што исто е супер, Џенова им дава шанса на децата ќе се ратури од играње таму. Meanwhile, Јуве се испиздени заради Џовинко што значи дека сме поблиску до него од нив.
Да ќе го дадеме и топ ќе биде амо после ќе си искешираме да го земе . Тоа не ми се допаѓа

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не сме го купиле од Џенова, од Тревизо е...
Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!
Лонго си е 50% на Џенова го дадоа тогаш него и Дестро + милиони за Ранокиа.

Лонго пред некој ден читав Интер го нудеше во некој трампи и останатите 50%.
Сигурно за Дестро ако не беа.Ќе направат и со него така ќе го шитнат за ситни пари потоа ќе му се молат пак да дојде.

Битно овој Прециози трие раци сега.А да не го заборавивте Куцка имаме 50% од него само неговата цена оди надолу во последно време.

Еве изјава на Лонго од пред 7 дена ``Мојата иднина ја одлучуват Интер и Џенова``
Samuele Longo: «Il mio futuro? Lo decideranno Genoa e Inter
Како што реков.. :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ди Џенаро е аут за финалето, го викнале голманчето од тимот до 17 години на место од оној резервниот што го имаат собрано од улица...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam shto se raduvate na mladite igrachi. Neka se raduvaat navivachi na Piachenca, Kromoneze, Treviso B, Pro Specia Ac i takvi timovi, posho tamu ke odat site.

Evo chitam neshto agentot na Kiki kazhal deka pred da odi Manchester bil blizu Inter, da dojdeshe Inter, sega ke igrashe Bolonja so razlog deka ne e dovolno talentiran.

Ti ebam timot skapan.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Како што реков.. :)
Не е како што рече...Ти рече дека сме го земале во трансферот со Милито и Мота, а ние го имаме купено од Тревизо, не Џенова... Ај нека ми помогне некој да му нацртаме :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
chillin' like a villain според тебе ни на млади да се радуваш, Занети кој го ебе, Силвестре кој е тој, Лукас не бил јак епа што не одиш кај второлигашиве од Торино (нејќам името да им го спомнам)?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Минвајл ќе го дадеме Лонго за втората половина на Куцка со некои 500.000, а после една сезона ќе го купуваме за 7 милиони...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не е како што рече...Ти рече дека сме го земале во трансферот со Милито и Мота, а ние го имаме купено од Тревизо, не Џенова... Ај нека ми помогне некој да му нацртаме :D
Не ме разбра, реков го земавме во времето на Милито и Мота во Интер (летото 2009)

Kajgana Shop

На врв Bottom