Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Преведете ако имате време за на сајтот,да не го чекаме БенеОдбрал локација Морати
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=54807
Преведете ако имате време за на сајтот,да не го чекаме БенеОдбрал локација Морати
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=54807
Абе ете ни го Лонго и онака Дестро ќе биде 3 избор а така може и Лонго . Нека набие малку искуство со прва екипа , дечкото гази.Иначе Дестро бил присутен вчера на натпреварот со Милан, ако значи нешто тоа...
Да ќе го дадеме и топ ќе биде амо после ќе си искешираме да го земе . Тоа не ми се допаѓаМоже така, ама повеќе верувам дека ќе го земем Дестро а ќе го пратиме Лонго во Џенова една година. Што исто е супер, Џенова им дава шанса на децата ќе се ратури од играње таму. Meanwhile, Јуве се испиздени заради Џовинко што значи дека сме поблиску до него од нив.
Не сме го купиле од Џенова, од Тревизо е...
Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!
Како што реков..Лонго си е 50% на Џенова го дадоа тогаш него и Дестро + милиони за Ранокиа.
Лонго пред некој ден читав Интер го нудеше во некој трампи и останатите 50%.
Сигурно за Дестро ако не беа.Ќе направат и со него така ќе го шитнат за ситни пари потоа ќе му се молат пак да дојде.
Битно овој Прециози трие раци сега.А да не го заборавивте Куцка имаме 50% од него само неговата цена оди надолу во последно време.
Еве изјава на Лонго од пред 7 дена ``Мојата иднина ја одлучуват Интер и Џенова``
Samuele Longo: «Il mio futuro? Lo decideranno Genoa e Inter
Не е како што рече...Ти рече дека сме го земале во трансферот со Милито и Мота, а ние го имаме купено од Тревизо, не Џенова... Ај нека ми помогне некој да му нацртамеКако што реков..
Минвајл ќе го дадеме Лонго за втората половина на Куцка со некои 500.000, а после една сезона ќе го купуваме за 7 милиони...Може така, ама повеќе верувам дека ќе го земем Дестро а ќе го пратиме Лонго во Џенова една година. Што исто е супер, Џенова им дава шанса на децата ќе се ратури од играње таму. Meanwhile, Јуве се испиздени заради Џовинко што значи дека сме поблиску до него од нив.
Не ме разбра, реков го земавме во времето на Милито и Мота во Интер (летото 2009)Не е како што рече...Ти рече дека сме го земале во трансферот со Милито и Мота, а ние го имаме купено од Тревизо, не Џенова... Ај нека ми помогне некој да му нацртаме