Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Од кога викам да ги пуштаат децава..
А бе децава не се спремни никој според мене, неколку имаат потенцијал, ама овој може брзо, и мислам дека е подобар од Кастињос. Како и да е, ќе пишам артикл за 10-15 мин

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Пациенти овие од другиот крај на Милано.:D
Го лапнаа оваа година.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
А бе децава не се спремни никој според мене, неколку имаат потенцијал, ама овој може брзо, и мислам дека е подобар од Кастињос. Како и да е, ќе пишам артикл за 10-15 мин
За мене Данкан, Беса и Лонго се спремни да играат по 20 минути, па некои и цела утакмица, али под услов да е тимот типтоп, не како ланската сезона, така ќе биде фрлање во оган.
Лани зборев за Дестро и Оби дека се спремни, и двајцата покажаа сезонава дека вредат. Не знам, не е толку тешко да видиш кој може да се покаже.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
da da Longo het - trik
Прекинав да ја гледам од кога ни направија 3-2,и Ди Џенаро се повреди и ми стана мачно да гледам без него на гол,исклучив стримот.
Ама Лонго ќе го биде за некоја година дар мар ќе праи низ Италија,само да не го шитнат или косопственост со некој треторазреден тим да направат.
Мило ми е што го направија пресвртот,Страма ваљда ја гледал утакмицата

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Прекинав да ја гледам од кога ни направија 3-2,и Ди Џенаро се повреди и ми стана мачно да гледам без него на гол,исклучив стримот.
Ама Лонго ќе го биде за некоја година дар мар ќе праи низ Италија,само да не го шитнат или косопственост со некој треторазреден тим да направат.
Мило ми е што го направија пресвртот,Страма ваљда ја гледал утакмицата
Лонго е веќе ко-сопственост

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пациенти овие од другиот крај на Милано.:D
Го лапнаа оваа година.
една година му се годи престапна како минатата ..и потоа се враќаат работите во нормала во Милано околу тоа кој е кој:D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Inter played Milan 15 times this season. Won 13 and drew 2. Scored 33 goals and allowed 12. MILANO IS BLACK AND BLUE!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Лонго е веќе ко-сопственост
Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не ме зезај ? :eek:
Грешка, сме го земале целосно, сме го дале за Ранокиа(заедно со Дестро). Ко-сопственост со Џенова..
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:51 ---
Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!
Не сме го купиле од Џенова, од Тревизо е...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
За мене Данкан, Беса и Лонго се спремни да играат по 20 минути, па некои и цела утакмица, али под услов да е тимот типтоп, не како ланската сезона, така ќе биде фрлање во оган.
Лани зборев за Дестро и Оби дека се спремни, и двајцата покажаа сезонава дека вредат. Не знам, не е толку тешко да видиш кој може да се покаже.
Се согласувам, ама мислам дека треба да имаат комплет минутажа првите двајца, а Лонго комотно може да игра напред со Милито. До сега потајно се надевав на тоа ама после утакмицава 100% сум сигурен дека може лекции на Пацини да му држи. Дечково напред е топ, се враќа во 16, покрива покрај аут-линија, има техника, брзина, чувство за простор, удар... само што е себичен и неискусен ама тоа ќе се среди.

Линкувај
Феноменалниот Лонго за финале!
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 00:03 ---

Пиратски се :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199