Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
[/COLOR]

ц.ц.ц.ц.ц.ц ти најмногу ќе профитираш од ова :pos2: и пред тоа беше за продавање на Торес така да тебе ова најлесно ти паѓа:tv:[/QUOTE]

Не ми е сеедно за продавањето на еден од 3цата најдобри играчи во клубот,ама више 2 сезони не е во форма,плаче секоја утакмица,себичи,и за крај начинот на кој сака да си иде и да ги заебе ко прво Ливерпул а ко второ навивачите од цел свет.Чим е таква работата не треба да се мислат газдите за продавање,а и одлична пара ќе лапнат со тоа шо можат да земат 2-3ца одлични играчи...Како и да е фала му на типот се шо напраи за Ливерпул и нема да биде заборавен за доброто шо го сторил а никако нема да биде заборавен за ова сеа шо го праи...

--- надополнето ---

бтв,незнам зошо вака испадна....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Не ми е сеедно за продавањето на еден од 3цата најдобри играчи во клубот,ама више 2 сезони не е во форма,плаче секоја утакмица,себичи,и за крај начинот на кој сака да си иде и да ги заебе ко прво Ливерпул а ко второ навивачите од цел свет.Чим е таква работата не треба да се мислат газдите за продавање,а и одлична пара ќе лапнат со тоа шо можат да земат 2-3ца одлични играчи...Како и да е фала му на типот се шо напраи за Ливерпул и нема да биде заборавен за доброто шо го сторил а никако нема да биде заборавен за ова сеа шо го праи...

--- надополнето ---

бтв,незнам зошо вака испадна....
Woooooo hooooooo :pos2: ВО право си нема што. Сега знаеш што сакам нели ? За со Челзи утакмицата зборам

Член од
9 јануари 2011
Мислења
67
Поени од реакции
0
empireofthekop Empire of the Kop
I heard a rumor that Chelsea might sign @JustinBieber if they miss out on Torres
hahahahahahahha :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
We said recently that we were working on 4 deals. We have 1 so far. Comolli is active as I type this. Tomorrow will be very interesting.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Искрено се надевам дека утре кога ќе станам Торес ќе биде заминат.Друго беше кога сите притискаа занего а тој не сакаше да си оди.И да остане нема да игра и може само да изгубиме 20 милиони занего чекајќи до лето.Искрено неможам да го мразам па макар заминал и во ривал.Тоа неможам да го кажам за Маскерано па ајде и за Алонсо.Овој беше посебен.Ако утре не си замине на лето сигурно си иде.Разликата ќе биде.загубен уште еден преоден рок, намалена цена и ситуација на рестарт.Тоа на клубот не му одговата...
Се најдобро Торес ...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Искрено се надевам дека утре кога ќе станам Торес ќе биде заминат.Друго беше кога сите притискаа занего а тој не сакаше да си оди.И да остане нема да игра и може само да изгубиме 20 милиони занего чекајќи до лето.Искрено неможам да го мразам па макар заминал и во ривал.Тоа неможам да го кажам за Маскерано па ајде и за Алонсо.Овој беше посебен.Ако утре не си замине на лето сигурно си иде.Разликата ќе биде.загубен уште еден преоден рок, намалена цена и ситуација на рестарт.Тоа на клубот не му одговата...
Се најдобро Торес ...
Aбе јас сега сакам одма да си оди ако си оди. Утре сабајлечки да се нервирам не можам. Дај сега нека пресечат и крај. Кој ќе чекал до утре.Инаку ќе те исправам. Ако за нас Маскерано беше предавник овој е Јуда на кубен! Маскерано бил светец за овој.Јас па мислев Маскерано не чини. Ќути имало и полошо. Да знаев немаше да го пцујам Хавиер толку :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Можеби не го сваќам толку како предавство поради огромната цифра која се нуди.50 милиона за играч кој цела сезона ее вон форма кој 30 посто од сезоната е повреден и 30 посто се адаптира се многу.Сепак бидете резервирани во врска со овј случај.Случајно да не остане овој кај нас па после во одредена ситуација да треба да го фалиме да не ни се смеат од другите клубови...

--- надополнето ---

Еве на Фацетобукот испадна новост дека руснов давал за Торес 95 милиона.Па луѓе дај ви се молам.Од злато да е не вреде играч толку

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеби не го сваќам толку како предавство поради огромната цифра која се нуди.50 милиона за играч кој цела сезона ее вон форма кој 30 посто од сезоната е повреден и 30 посто се адаптира се многу.Сепак бидете резервирани во врска со овј случај.Случајно да не остане овој кај нас па после во одредена ситуација да треба да го фалиме да не ни се смеат од другите клубови...

--- надополнето ---

Еве на Фацетобукот испадна новост дека руснов давал за Торес 95 милиона.Па луѓе дај ви се молам.Од злато да е не вреде играч толку
ко што пишал таму дечко некој.....еве и јас ќе се повторам донекаде....уште некој милион и за нов стадион ќе имаме

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110

--- надополнето ---

:pos2::pos2: Како што видов на фејсбук коментари со тие пари стадион правиме или Челзи ќе го купиме :pos2: Сепак ако добро прочитав 50 даваат + 45 за плата на Торес за 5 години и идат 95 ама 50 се за нас

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
50 за Торес, и ќе бидете дел од најдобрите трансфер зделки, заедно со Ибра во Барса и Кака во Реал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
50 за Торес, и ќе бидете дел од најдобрите трансфер зделки, заедно со Ибра во Барса и Кака во Реал.

само што нашиот иде за директен конкурент (иако моментално не го манифестираме тоа).....али како и да е...!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Неееее да беа 100 да ама вака ништо. Не за друго против нас ќе игра маме негово.
Розо пред малку за 10 секунди ме престигна со мислењето. Не помислував дека за нешто исто ќе мислиме ( за стадионот - до Пејчич)

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Нити останува кај нас нити ќе треба некогаш да го фалиме. Ако има нешто тој прв треба да се извини а не ние. Бтв на свештеник ли ти личам? Нема простување кај мене. И да остани нека му ја мисли.Она беше безобразно од него. И нас ни е преку кур дојдено па не навивам за Барса или друг тим. Си останав за Ливерпул. А никој не ми дава пари за тоа туку јас давам. А овој добива тешка плата за да игра и не сакал...хах

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Можеби не го сваќам толку како предавство поради огромната цифра која се нуди
Како не е предавство играчот кој фановите го издигнаа како бог, 3 дена пред трансфер рокот да притисне толку силно да си замине. Уште поголемо предавство е што тоа доаѓа после неговите бројни изјави дека останува во Ливерпул без никаков услов. За 3 дена тој се предомисли и според медиумите не сакал да слушне за предомислување. Јас сакам да си оди, никако да се предомисли бидејќи се самоуби со овој потег.

50 милиони досега 9 од 10 клуба би прифатиле за таков играч. Нашиве не го даваат. Јас тоа би го сватил како клуб кој премногу го цени својот играч, а некои пак го сваќаат како обид да се извадат што е можно поголема сума од него. Како и да е, останал не останал, Торес во никој случај нема да остане RED. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom