Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ДОсега немам видено итграч кој тренира сам а да не е пред заминување од клубот, сите се секаваме како беше со Алонсо и Маскерано.
Така да според мене Торес веке е надвор од клубот!

Ова беше еден од коментарите на Твитер до еден новинар во Ливерпул ЕКО!

--- надополнето ---

Значи Торес дефинитивно останува ?

Дефинитивно си оди!

--- надополнето ---

Инаку штотуку видов пост каде пишува дека во кладилниците шансите за Ешли Јанг да премине во Ливерпул паднале на 1/2.
Знаеме како беше коефициентот денот кога Хоџсон си замина, така да за мене тоа е доволен показател.
Следното што би требало да следува е да забранат вложувања за тој влог, па после неколку часа да објават за евентуален трансфер!
Така беше со Хоџсон!

Значи Торес дефинитивно останува ?

Дефинитивно ќе знаеме за точно 24 часа :)

Иначе не знам за шансите со Јанг, ама мислам дека Чарли Адам ќе успееме да го лапнеме.

едно прашање до вас чисто ме интересира не е некоја провокација
знам пандев го тужеше лацио затоа што не го продаде и чекаше една година и после го пуштија за 2-3 мил не се секавам точно
е сега да ли има нешто такво во клаузулата на торес или не?

знам пандев го тужеше лацио затоа што не го продаде и чекаше една година и после го пуштија за 2-3 мил не се секавам точно

пандев имаше само пола година останата од договор тој тужеше зш не го ставаа да играт а пред тоа прва постава. а торес е сосмем друга ситуација тој има 2 и пол години останато од договор значи ако сакет ливерпоол да му ја упропастет кариерана комотно мозат да го дрзат 1 и пол во резерви( освен ако нема некоја клузула во договор да е првотиме, јас лично не вервам дека има). се надевам ти е појасно сеа

168684_10150091132734614_124855544613_5873476_5853311_n.jpg

161746_1380762540_4954403_n.jpg

За греота.

пандев имаше само пола година останата од договор тој тужеше зш не го ставаа да играт а пред тоа прва постава. а торес е сосмем друга ситуација тој има 2 и пол години останато од договор значи ако сакет ливерпоол да му ја упропастет кариерана комотно мозат да го дрзат 1 и пол во резерви( освен ако нема некоја клузула во договор да е првотиме, јас лично не вервам дека има). се надевам ти е појасно сеа
појасно ми е фала

Пандев сакаше да си оди но не го пуштија. НО и покрај тоа тој не изјави дека нема да игра ако не го продадат т.е Лацио без никаква причина го исфрли од тимот и затоа си замина како слободен а претходно ги тужеше.
СО Торес е поразлично затоа што од клубот сакаат да остане и да игра а ако тој одбие можат да го седнат на клупа или да го тужат затоа што тој го крши договорот

Дефинитивно ќе знаеме за точно 24 часа :)

Иначе не знам за шансите со Јанг, ама мислам дека Чарли Адам ќе успееме да го лапнеме.

За Адам сум сигурен а за Јанг ќе видиме но како што тргнало утре очекувај го на прегледи

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=1170:-----50

Од некоја шит страна,ама....Супер ако искешираат 50 миљончиња.

ц.ц.ц.ц.ц.ц ти најмногу ќе профитираш од ова :pos2: и пред тоа беше за продавање на Торес така да тебе ова најлесно ти паѓа:tv:

Прочитав еден од овие англиските репортери рече дека не ја гледал разликата меѓу начинот на кој Торес си отиде од Атлетико, и начинот на кој што сака да си оди од Ливерпул.
Искрено не ѓи знаев деталите, и прочитав интервју од Торес веднаш по потпишувањето за Ливерпул во 2007

Е тука има нешто многу слично со сегашнава ситуација: "The Liverpool offer arrived and I told the club to listen to that offer as that is the team I wanted to play for," said the Spanish international.

Се знаеше дека момчево е мелодраматично, ете доказ.

Пандев сакаше да си оди но не го пуштија. НО и покрај тоа тој не изјави дека нема да игра ако не го продадат т.е Лацио без никаква причина го исфрли од тимот и затоа си замина како слободен а претходно ги тужеше.
СО Торес е поразлично затоа што од клубот сакаат да остане и да игра а ако тој одбие можат да го седнат на клупа или да го тужат затоа што тој го крши договорот
фала ти и на тебе за одговоров

фала ти и на тебе за одговоров

ноу проблем. Сега уште поштено да си платите......

--- надополнето ---

Ќе издржиме и без него, туку највеќе се нервирам што ќе оди у клуб од ПЛ а не у некоја друга лига, кај што не морам да го глеам.

Иначе:

Liverpool have lined up a remarkable £50m worth of transfers for deadline day as they prepare for life without Fernando Torres. The plan includes moves for Ashley Young, Charlie Adam and Luis Suárez.

Фино звучи нели :P
И мене тоа ми пречи ама ќе ја среди работата кралот. Ако ги купиме тие добри сме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom