Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А зошто не го спореди со Чичарито?
Арно реков јас ко слепио за стап...
Убаво ти кажа, за Бербатов трчањето е научна фантастика. Кога е на теренот само го рекламира дресот на Јунајтед...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не треба :) Ама го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не треба :) Ама го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.
Море ни треба Хрватот ни треба...ја би се одкажал од Кагава доколку е потребно само да се довлечка овој кај нас.
Таа креативност што ја има Модрич во неговото скапано Хрватско мозоче ја нема никој друг,посебно не Кагава,овој само може да повлече,да отвори контра да ги убрза нападите зашто е поексплозивен и тоа ни треба не викам не,ама на средината мака ми е да гледам безидејни напади,не знам зашто ама Модрич ми е многу мерак да го видам во црвениов дрес...се надевам ќе ми се исполнат желбите:icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Мислам дека Модрич дефинитивно ова лето ќе го напушти Тотенхем колку и да се противат Леви и Реднап не верувам да го убедат да остане кај нив па се надевам дека стариот ќе успее да го земе. :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Изгледа пак ќе се тегнат со Тотенхем ко за Бербатов, до крај на преодниот рок.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project' :pos::pos::pos: "проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно" :pos::pos::pos:

Сега гледате каков лик е патетикава , кај потпиша за кеш па уште и сере ова она ауу ... доста омразена фаца уште од сега е помеѓу навивачите !!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Шо викате да направиме една пријателска? Чисто онака, да видиме на терен кој има погрди дресови(вашите домашни или нашите гостински). :unsure:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо викате да направиме една пријателска? Чисто онака, да видиме на терен кој има погрди дресови(вашите домашни или нашите гостински). :unsure:
Ме зезна бараво 5мин. слика за да те демантирам :P ,ама гледам си гоо поправил постот иначе ...
:cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project' :pos::pos::pos: "проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно" :pos::pos::pos:

Сега гледате каков лик е патетикава , кај потпиша за кеш па уште и сере ова она ауу ... доста омразена фаца уште од сега е помеѓу навивачите !!!
Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.
Да сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Да сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.
И тоа што викаш :).Ама според сите трансфери што Сити ги направија до сега не ми се верува помалку да нуделе

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.581
At 21, Real or Barca would have been more difficult for me. If I play well enough at Chelsea, I could win my place in the starting team... овој за 2-3 години им бега на Челзи..

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Изгледа пак ќе се тегнат со Тотенхем ко за Бербатов, до крај на преодниот рок.
Нека се изјасни самиот дека сака кај нас и ќе нема потреба ни од тегнење, ни од чекање до 31 Август..

Многу е очигледно, со Тотенхем не верувам дека веќе ќе може ЛШ да игра, за титула во ПЛ да не правиме муабет, така да не гледам зошто не би потегнал скалило плус во кариерата, сега или никогаш! :)

Модрич и Кагава за успешна следна година! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom