- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
А зошто не го спореди со Чичарито?
Арно реков јас ко слепио за стап...
Убаво ти кажа, за Бербатов трчањето е научна фантастика. Кога е на теренот само го рекламира дресот на Јунајтед...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто не го спореди со Чичарито?
Арно реков јас ко слепио за стап...
Убаво ти кажа, за Бербатов трчањето е научна фантастика. Кога е на теренот само го рекламира дресот на Јунајтед...
Море ни треба Хрватот ни треба...ја би се одкажал од Кагава доколку е потребно само да се довлечка овој кај нас.Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не требаАма го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.
Мислам дека Модрич дефинитивно ова лето ќе го напушти Тотенхем колку и да се противат Леви и Реднап не верувам да го убедат да остане кај нив па се надевам дека стариот ќе успее да го земе.Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не требаАма го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.

Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не требаАма го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.

"проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно" 

Ме зезна бараво 5мин. слика за да те демантирамШо викате да направиме една пријателска? Чисто онака, да видиме на терен кој има погрди дресови(вашите домашни или нашите гостински).![]()
,ама гледам си гоо поправил постот иначе ...
Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project'"проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно"
Сега гледате каков лик е патетикава , кај потпиша за кеш па уште и сере ова она ауу ... доста омразена фаца уште од сега е помеѓу навивачите !!!
Да сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.
И тоа што викашДа сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.
.Ама според сите трансфери што Сити ги направија до сега не ми се верува помалку да нуделеИзгледа пак ќе се тегнат со Тотенхем ко за Бербатов, до крај на преодниот рок.