Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Оти на сите им го напика во уста си кажа тоа што мислеше, тоа што не се доволно силни женските да преживеат во Сарвајвр!
За мене СЕБАСТИЈАН е победник,а после него МИЛАН!
Влада мудро тивко си изигра и си победи,секако не се караше со никого ниту му приговори на некого,плус на то глупачките им се допаѓаше ептен ВЛАДА,фаца беше во Сарвајвр да бидеме реални.... и секако тој си победи фино лепо!
Ова на финалето се деси или претходно ?

Абе Владо на лепота победи :cool:

survivor_finale__2_492613S0.jpg

A дали некој од форумов би се пријавил да учестува на шоуво ? баш онака ме интересираат ваши мислења

Што е со Ава бе? Што се потресуваше толку да и ебам се! Класична курва не ја можам!

A дали некој од форумов би се пријавил да учестува на шоуво ? баш онака ме интересираат ваши мислења

Никогаш не би се пријавила на ниедно реално шоу. Не гледам причина зашто да ме има на телевизија што правам, како правам, секоја моја постапка да биде коментирана од сите. Во суштина воопшто не ги сакам овие шоуа, мислам дека нема ништо поскапоцено од приватноста и вакви работи ми се само за глупирање.

Што е со Ава бе? Што се потресуваше толку да и ебам се! Класична курва не ја можам!

Па не ли примети дека е затрескана во Владо? Кога сфати дека таа ќе му ја донесе победата не верувам дека била некогаш посреќна, не ни сонувала на такво нешто.

Ава во еден момент целосно се побрка, кога требаше да гласа не знаеше на која страна да оди, напред назад само :pos:. Кога и го кажаа името ојде кај Владо да му шепне дека ќе гласа за него а со Милан не се ни поздрави од возбуда.

Oва со лапкањево е маркетиншки трик за популарнос :свиркам:

И сите клипови ги има поставено самата, самата си пишувала уводен текст, најбоља гуза у срвајверу или сл. она поза од почетокот кога се наведна над ковчегот.:D Добро тело има али фацата и е како на Сека Алексиќ:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom