Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк од видеата од финалето цело ? Инаку Ава колку антипатична е, се глупира ко кловн е .. мисли којзнае која е.

Заслужено двајцата најдобри натпреварувачи имаа по 5 гласа. Иако бев повеќе за Милан воопшто не ми е криво што Влада победи.
Алекс вечевра беше бомба, многу е јака. :drk:

Иначе што е со ноктите на Огњен? Лакирани му беа во црно, и тоа не е првпат и пред некоја недела кога го даваа на Бекстеџ му беа црни. o_O
Какви VIP фаци беа учеснициве нема да ме чуди да е некој тишлер па да си ги исчукал ноктите со чекич :). И така не се покажа како добар ракометар.

Според мене Владо и Миланче имаа заслужено по 5 гласа,Ава фаворит на публиката не ме чуди мене пошто цело време ја зафркаваа некои како на пример НЕВЕН КРИСТИНА МАРТИНА И РЕД ДРУГИ измислиа дека е ретардирана ... ама им го спопика на сите нив.

Аииииииииииииииииии не бев во можност да гледам сношти. Али АВА :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Еј а зошто таа Јелена толку ги испонавреди овие кога гласаше? Што и направиле лошо?

И како тоа, барем пола од тие што гласаа за Милан, гласаа бидејќи му требале пари, а тој нешто збори како за него Survivor е завршен кога излеггол од островот и доста му било што влегол во финале?

Еј а зошто таа Јелена толку ги испонавреди овие кога гласаше? Што и направиле лошо?

И како тоа, барем пола од тие што гласаа за Милан, гласаа бидејќи му требале пари, а тој нешто збори како за него Survivor е завршен кога излеггол од островот и доста му било што влегол во финале?
Во врска со Јелена, ништо лошо не и направиле, во филм си е жената дека таа е најдобра и дека другите не и се дораснати.

Јелена цел Survivor се просераваше, ги обвинуваше другите за нејзиното излегување, а уствари сама сакаше така. И што и требаше незнам на крај да се изглупира кога гласаше? Глупачка!
Него се сеќавате на последната борба за Финале кога победи Никола, овие кокошките Мартина и Кристина му рекоа дека од нив ќе има по еден глас во финалето :facepalm:
И само мене ли вчера Мартина ми личеше на Боки 13?
Себастијан се уби од мелење кој и како заслужува да биде во финале, а он па дека влезе ја накрши. Може Алекс да влезеше ќе имаше некој глас.
Маја Лена кој ја шминкал да и ги врати парите. Кај и се образите надолу паднати природно, уште толку и ставиле руменило бетер ја направиле:facepalm:
Алекс, секоја чест, ептен им беше накурчена и драго ми е дека не рече ништо и не ги прашуваше, едноставно достоинството си го задржа и не влезе во конфликт со никој од нив. Доволно гледала на Тв што се случувало па и се разјаснило и без да ги праша очи во очи.

Jeленеа од кога испадна почна да просевава ,беше изволтирана што отпадна ,се правеше ко она да е најдоба.Мене ич не ми се допаѓаше Глупача е невидена

Него се сеќавате на последната борба за Финале кога победи Никола, овие кокошките Мартина и Кристина му рекоа дека од нив ќе има по еден глас во финалето :facepalm:
И само мене ли вчера Мартина ми личеше на Боки 13?
Себастијан се уби од мелење кој и како заслужува да биде во финале, а он па дека влезе ја накрши. Може Алекс да влезеше ќе имаше некој глас.

Не, баш обратно беше. Рекоа дека нема да гласаат за него.
Да, личеше... Можеби идол и е :pos:
Себастијан сам е крив што не доби ниту еден глас. Влада на пример мудро си молчеше и со сите се дружеше и си победи... Но, секој со своја тактика. А кошулата на Себастијан :pos: ццц кај ја нашол :icon_lol:
И да, требаше Алекс да влезе, ама не изигра целосно паметно и тактички и тоа е тоа :D

За тоа Милан беше во право. Рече дека Срвајвр за него е завршен со влегувањето во финале и дека би било добро да победи т.е дека сака да победи но ТОА НЕ ЗАВИСИ ВЕЌЕ ОД НЕГО!! Затоа рече дека е завршено за него, пошто тука реално не зависеше од него ништо повеќе. Тој си ја заврши својата работа со влез во финале така да........

Без разлика кој победи и онака сигурно сите ќе добијат по некој хонорар од снименото на островот,ќе си земат некоја пара плус популарноста им се зголемува ,сега уживаат ич не ги боле :D

Абе шо е финтава со Себастијан никој шо не му даде глас ?

Абе шо е финтава со Себастијан никој шо не му даде глас ?

Оти на сите им го напика во уста си кажа тоа што мислеше, тоа што не се доволно силни женските да преживеат во Сарвајвр!
За мене СЕБАСТИЈАН е победник,а после него МИЛАН!
Влада мудро тивко си изигра и си победи,секако не се караше со никого ниту му приговори на некого,плус на то глупачките им се допаѓаше ептен ВЛАДА,фаца беше во Сарвајвр да бидеме реални.... и секако тој си победи фино лепо!

Абе Владо на лепота победи :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom