Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Се изнатропа глупости:)Ние само на прослава за влез у прва лига бевме повеќе отколку што бевте вие на сите утакмици заедно.Последниве 4,5 години нема место кај што не сме гостувале,дел самите сме ги плачале гостувањата дел клубот.:)За крај проверисиго наталитетот кај вас,ако продолжите вака за 10 години нема да ме чуди во Битола да има помалку Македонци него у Тетово;)
Не сум ве рачунал за ривали,пред се сум мислел на тоа дека и вие сте Македонци и дека треба да се држиме заедно,али после ова "Албанци" има гадно да наебето на вашето гостување во Тетово(нормално ако се осмелите некогаш).

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896

Која група е вишок? :P
Па и не биле баш САМО ВОЏИТЕ И НЕКОИ ДЕЦА, не ми личат баш на деца овие на последнава слика, освен ако просечна старосна граница во групата не им е 40 години :pos:

ПИРАЧИЊА МУТЕ
ВОЈВОДИЧИЊА МУТЕ

:pos::pos::pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Одма е до студентскиот Кузман, така да нема многу дилеми чиво дело е... :icon_mrgr:
Празни обиди, who cares :icon_mrgr:

Нешто многу поубаво во секој поглед :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.469

Некој јако ве продупчил со ова.
Ваљда знаеш дека десно зградата е студетнтски дом Кузман. И дека им завршува престојот на студентите во објектот месецов. Јаки се на бегање :icon_mrgr: Батали тоа дупчењево неможам да го преболам од комплекс грин гајс... :icon_lol:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.399
Поени од реакции
18.556
глеам доста од аеродромциве ја стаиле сликава на фб,незнам колку тоа е од зелениве студенти:)

М

Мартин`

Гостин
Комити од кои населби се највеќе, од каде идат највеќе на утакмици ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
глеам доста од аеродромциве ја стаиле сликава на фб,незнам колку тоа е од зелениве студенти:)
Могуче е,и мене прво ми ја прати член на ФА, може намерно ја одбрале локацијата :D
Шо ги ебам, нека се замараат со нас кој и да се, после ќе фрчат муабети Комити имале комплекси :cool:
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 00:17 ---
Комити од кои населби се највеќе, од каде идат највеќе на утакмици ?
Мислам дека Кисела Вода како општина дефинитивно води :D
Кисела Вода, Драчево, Лисиче, Ченто, Маџари како населби сигурно даваат 70% од членовите :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
нема попаметна работа ќе иде некој од аеродром да чкрта во центар . од Аеродром 99.9 посто сум сигурен дека не е тој што ичкртал . иначе Комити среќен роденден :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
нема попаметна работа ќе иде некој од аеродром да чкрта во центар . од Аеродром 99.9 посто сум сигурен дека не е тој што ичкртал . иначе Комити среќен роденден :)
Фала за честитки :)
За првово не биди толку сигурен, кога можеа овие две работи да излезат зошто да нема и трета провокација.
http://desmond.imageshack.us/Himg801/scaled.php?server=801&filename=svadba156.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg208/scaled.php?server=208&filename=svadba158.jpg&res=landing
Да ги занемариме шкртањата на графити, веројатно исто би поминале и ваши натписи во средини каде што има повеќе други членови отколку членови на ФА, али сигурно не би налетале на написи АЕРОДРОМСКИ ГОМНА и слично.
Плус интересно како се доаѓа едно по друго, плус вие први ја исфрливте по нетот сликата од кај Мамас...
Али ипак повеќе ми влече накај студенти од Кузман, следни на листа или вашо членови или на ЦПБ...:)

Мене ми е сеедно, убаво што сите се замараат со нас :icon_mrgr:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Небитен е натписот повеќе,прееска поминав од кај Мамас ишкртан беше,за џабе му ја уништиле фасадата :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Фала за честитки :)
За првово не биди толку сигурен, кога можеа овие две работи да излезат зошто да нема и трета провокација.
http://desmond.imageshack.us/Himg801/scaled.php?server=801&filename=svadba156.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg208/scaled.php?server=208&filename=svadba158.jpg&res=landing
Да ги занемариме шкртањата на графити, веројатно исто би поминале и ваши натписи во средини каде што има повеќе други членови отколку членови на ФА, али сигурно не би налетале на написи АЕРОДРОМСКИ ГОМНА и слично.
Плус интересно како се доаѓа едно по друго, плус вие први ја исфрливте по нетот сликата од кај Мамас...
Али ипак повеќе ми влече накај студенти од Кузман, следни на листа или вашо членови или на ЦПБ...:)

Мене ми е сеедно, убаво што сите се замараат со нас :icon_mrgr:
За двете слики ги видов од поодамна и стварно незнам што да ти кажам , едноставно такви препукувања не ни требаат ... сликата можеби ние први сме ја извадиле ама по некоја случајност , не верувам искрено да е некој наш да отиде до центар и да чкрта .. можеби и некој од браќава е да дигнат тензија .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Небитен е натписот повеќе,прееска поминав од кај Мамас ишкртан беше,за џабе му ја уништиле фасадата :)
Еден ден стоеше, колку да се израдуваат тие што го нацртале :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ај ке ви се умешам измеѓу делии и гробари. Ај малце на нешто МАКЕДОНСКО ако може. Од кај да земам стикери голема количина вардар?
И ти ли Комита ќе стануваш?
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 01:39 ---
За двете слики ги видов од поодамна и стварно незнам што да ти кажам , едноставно такви препукувања не ни требаат ... сликата можеби ние први сме ја извадиле ама по некоја случајност , не верувам искрено да е некој наш да отиде до центар и да чкрта .. можеби и некој од браќава е да дигнат тензија .
Браќата не знаат нешто вака креативно да напишат да ме убиеш :D А прашање е дали воопшто знаат да напишат нешто :P

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
И ти ли Комита ќе стануваш?
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 01:39 ---

Браќата не знаат нешто вака креативно да напишат да ме убиеш :D А прашање е дали воопшто знаат да напишат нешто :P
Од мал сум учен за Вардар да бидам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom