- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
:tv: Закон.lfc set to recieve $695,000 from FIFA for the number of players and their time spent at the WC. Only Barca, Bayern and Chelsea earned more
:tv: Закон.lfc set to recieve $695,000 from FIFA for the number of players and their time spent at the WC. Only Barca, Bayern and Chelsea earned more
сакаш да кажеш ТРАГИ КОМИЧНО :zid:Нема нов менаџер нема нови играчи.......ова веќе станува комично :pos2::pos2::pos2:
Па ....така некако!!!сакаш да кажеш ТРАГИ КОМИЧНО :zid:
од утре отворам црн фонд за донација да се купи барем еден играч за ливерпул оти нашиве цинции невидени а и немаат сиротите евро скршеноПа ....така некако!!!
Мислам дека го отпуштија Рој само ќе остане на функцијата и за дуелот со Јунајтед па после тоа ќе го објават новиот менаџер ( во преговор биле засега )што направија со тоа состанокот знае ли некој или ништо не направија....и ако носат нов тренер би го прифатил кој и да е од кандидатите но само сакам кога ќе дадеме гол да рипа од радости кога ќе примиме да се нервира оти овие труповиве двајца рој и рафа како да гледаш слика таму а не човек со емоции,,,,,од овие кој се би го одбрал онил некако највеќе ми одговара човече со став е , хидинг и лев неммам ништо против нив но далеку сме однив, а рајкарт,пелегрини,грант поарно нека не идат оти ако беа добри немаше секоја година клуб да менуваат
за со јунајтед нека ја извади ваа формација ако не е повреден уште меирелес и ќе правиме муабет после или кајт со кол да се сменат
---------reina--------
jonson-ager-skrtel-aurelio
--gerard--meireles----
kajt--------------babel
--------cole-----------
----------torres-------
не си бил мирен цела година и не те слушнал дедо мраз :pos2::pos2:All I want for christmas is Rafael Benitez
И за Нова година истата желба ја имав)))
ДАЈ БОЖЕ!!! и со него нека ги земе Хулк или Фалкаоbtw .. nov menedzer ni e na porto trenerotmlad sposoben i napagacki oreintiran!
taka da se nadevam na edno zasiluvanje od proto da donesenemora poeke
1 od 2 klasa napagaci sto gi ima porto :*
cestit bozik!!!
Се шпекулира ама не е ништо официјално!! Така да не би се надевал многу!!! Но Андре Вила Боа е страшен тренер!! Ученик на Мурињо и веќе го собори неговиот рекорд од 33 меча без пораз....сега тој нема пораз на 36 меча!!Не знам колку е точно тоа со поразите но......... Заборавив да го напишам во потенцијалните кандидати но има мислам статија од Мирор таму исто вака се објаснети сите!!!btw .. nov menedzer ni e na porto trenerotmlad sposoben i napagacki oreintiran!
taka da se nadevam na edno zasiluvanje od proto da donesenemora poeke
1 od 2 klasa napagaci sto gi ima porto :*
cestit bozik!!!
:pos2::pos2::pos2:не си бил мирен цела година и не те слушнал дедо мраз :pos2::pos2:
Мене не ми пречи!! Само добро би било да е овој Андре....но мислам дека не би прифатил сега да дојде! Затоа нека биде Кени до на лето па после нека го стават типов.....но проблемот е што има 33 години!! И Кара е толкав па нема да прима наредби од врсник :pos2::pos2:All I want for christmas is Rafael Benitez
И за Нова година истата желба ја имав)))
1.17A William Hill customer from Wales has staked £2000 on Roy Hodgson to be the next Premier League manager to leave his club at odds of 4/7 (1.57).
"This is the biggest bet we have taken so far on this market," said Hill's spokesman Graham Sharpe.
Hills have now slashed Hodgson from 4/7 (1.57) to a very short 17/100 (1.17) for the former Fulham and Blackburn Rovers boss to be sacked. Hodgson faces a tough task over the weekend as the Reds take on bitter rivals Manchester United in the FA Cup third round.