Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Нема нов менаџер нема нови играчи.......ова веќе станува комично :pos2::pos2::pos2:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Па ....така некако!!!
од утре отворам црн фонд за донација да се купи барем еден играч за ливерпул оти нашиве цинции невидени а и немаат сиротите евро скршено
ќе има и број од трансакција..................море со еден куршум сите да ги отепа се испокрадоа па и овој на чело улав се прави навивачите биле криви :nesvest:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
FOCK THAT хахахахахаха пресмешно е видеово

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
што направија со тоа состанокот знае ли некој или ништо не направија....и ако носат нов тренер би го прифатил кој и да е од кандидатите но само сакам кога ќе дадеме гол да рипа од радости кога ќе примиме да се нервира оти овие труповиве двајца рој и рафа како да гледаш слика таму а не човек со емоции,,,,,од овие кој се би го одбрал онил некако највеќе ми одговара човече со став е , хидинг и лев неммам ништо против нив но далеку сме однив, а рајкарт,пелегрини,грант поарно нека не идат оти ако беа добри немаше секоја година клуб да менуваат

за со јунајтед нека ја извади ваа формација ако не е повреден уште меирелес и ќе правиме муабет после или кајт со кол да се сменат
---------reina--------
jonson-ager-skrtel-aurelio
--gerard--meireles----
kajt--------------babel
--------cole-----------
----------torres-------

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
што направија со тоа состанокот знае ли некој или ништо не направија....и ако носат нов тренер би го прифатил кој и да е од кандидатите но само сакам кога ќе дадеме гол да рипа од радости кога ќе примиме да се нервира оти овие труповиве двајца рој и рафа како да гледаш слика таму а не човек со емоции,,,,,од овие кој се би го одбрал онил некако највеќе ми одговара човече со став е , хидинг и лев неммам ништо против нив но далеку сме однив, а рајкарт,пелегрини,грант поарно нека не идат оти ако беа добри немаше секоја година клуб да менуваат

за со јунајтед нека ја извади ваа формација ако не е повреден уште меирелес и ќе правиме муабет после или кајт со кол да се сменат
---------reina--------
jonson-ager-skrtel-aurelio
--gerard--meireles----
kajt--------------babel
--------cole-----------
----------torres-------
Мислам дека го отпуштија Рој само ќе остане на функцијата и за дуелот со Јунајтед па после тоа ќе го објават новиот менаџер ( во преговор биле засега )
И ајде Merry Christmas!!

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
btw .. nov menedzer ni e na porto trenerot :) mlad sposoben i napagacki oreintiran!

taka da se nadevam na edno zasiluvanje od proto da donese :D nemora poeke ;) 1 od 2 klasa napagaci sto gi ima porto :*

cestit bozik!!!

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
All I want for christmas is Rafael Benitez

И за Нова година истата желба ја имав :))))

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
btw .. nov menedzer ni e na porto trenerot :) mlad sposoben i napagacki oreintiran!

taka da se nadevam na edno zasiluvanje od proto da donese :D nemora poeke ;) 1 od 2 klasa napagaci sto gi ima porto :*

cestit bozik!!!
Се шпекулира ама не е ништо официјално!! Така да не би се надевал многу!!! Но Андре Вила Боа е страшен тренер!! Ученик на Мурињо и веќе го собори неговиот рекорд од 33 меча без пораз....сега тој нема пораз на 36 меча!!Не знам колку е точно тоа со поразите но......... Заборавив да го напишам во потенцијалните кандидати но има мислам статија од Мирор таму исто вака се објаснети сите!!!

--- надополнето ---

не си бил мирен цела година и не те слушнал дедо мраз :pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

All I want for christmas is Rafael Benitez

И за Нова година истата желба ја имав :))))
Мене не ми пречи!! Само добро би било да е овој Андре....но мислам дека не би прифатил сега да дојде! Затоа нека биде Кени до на лето па после нека го стават типов.....но проблемот е што има 33 години!! И Кара е толкав па нема да прима наредби од врсник :pos2::pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
A William Hill customer from Wales has staked £2000 on Roy Hodgson to be the next Premier League manager to leave his club at odds of 4/7 (1.57).

"This is the biggest bet we have taken so far on this market," said Hill's spokesman Graham Sharpe.

Hills have now slashed Hodgson from 4/7 (1.57) to a very short 17/100 (1.17) for the former Fulham and Blackburn Rovers boss to be sacked. Hodgson faces a tough task over the weekend as the Reds take on bitter rivals Manchester United in the FA Cup third round.
1.17 :) Толку ниско ни Реал или Барселона нема да добијат и да играат со последно пласираниот од најслабата шпанска лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom