Не беше Ѕенга? Или овој пред тоа е бил? Не се сеќавам на типчето башИначе Земан нов тренер на Рома. А нас (читај, на манекените што играа тогаш) не ни чинеше.
Земан, нешо Чех или Словак беше... 2008ма не водеше.Не беше Ѕенга? Или овој пред тоа е бил? Не се сеќавам на типчето баш![]()
Зенга беше тренер 2005-2006, кога ја тепавме Рома и кога за 10 секунди (ах тој Стразбур, никако да го преболамНе беше Ѕенга? Или овој пред тоа е бил? Не се сеќавам на типчето баш![]()
И ја барав стопер, ама сега сум спокоен кога е Тошке тука + младите Максимовиќ, Крнета и Спајиќ. Глеам се спомнува и Степанов, ама што се однесува до мене, не ни е потребен, затоа што ќе се гушат помладиве.З
Околу екипата, се надевам дека прават правилен потег со овие младинциве во одбраната, иако многу помирен би бил ако донесат уште еден поискусен стопер. Сега засега само Ненадиќ и Бабаљ биле договорени, што значи сеуште ништо од Мики.
Има некој слика како ќе изгледа новата опрема од Legea? (не ми се верва дека од најк на леџеа (или како и да се вика) се префрливмепа колку и да сака нека ни плаќаат).
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/tuzili-zvezdu-za-2000-evra-81573.html
Се правеа големи звездаши посебно овој Миловановиќ ке ја тужел ЗВЕЗДА за 1800евра, и тоа не по вина на клубот туку ради курсна разлика,и покрај тоа што претходно му беа исплатени 150.000евра, така да овие нетреба поике ни да погледнат кон Маракана не пак да стапнат на неа ТОРКОВЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.
Нив двајца никако не смееме да ги продадеме.Na kratkoj listi onih koji su na izlaznim vratima nalaze seKadu Mendeš, Miloš Dimitrijević, Nikola Mikić,Boban Bajković, Danijel Mihajlović, s tim da je Nikola Petković na korak da ode u Kinu.
Метка, тука ќе те цитирам, ќе те побијам... Иначе сликата Ти ја постави во "Балкански навивачки групи"
Така се правело тоа порано, треба да знаеш и сам... Ова е најверојатно почеток 90ти, секој зимал шалови од дома што имал препорачливо да бидам слични боји на неговиот клуб, уште немало развиено тогаш навиачка свест до некој голем степен. Ова го има и кај Гробари сигурно, само треба вака случајно да се налета на некоја слика.Метка, тука ќе те цитирам, ќе те побијам... Иначе сликата Ти ја постави во "Балкански навивачки групи"
Не ми е целта да провоцирам или било што, само налетав на сликата, па да ја споделам со тебе
П.С. Ливерпул, Милан, Манчестер Јунајтед, Њукасл, Олимпијакос, Ајакс, Сампдорија, Челзи, Амерички застави... Охоооо
![]()
Мене ми се јасни работите, само целта ми беше да го побијам Метка, ми постираше слика... И Чеги има идено со навивачите на Евертон тоа време, 90-тите... Го изнервирале што дремеле, се качил на шипка и почнал да ги водиТака се правело тоа порано, треба да знаеш и сам... Ова е најверојатно почеток 90ти, секој зимал шалови од дома што имал препорачливо да бидам слични боји на неговиот клуб, уште немало развиено тогаш навиачка свест до некој голем степен. Ова го има и кај Гробари сигурно, само треба вака случајно да се налета на некоја слика.