Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро, и да било наместено, секако јас бев измеѓу Влада и Милан. Себастијан сам себе го убијал, си го спопика сам на себеси :drk: Кој шупак!
Нека пукне Себастијан оти и Никола зема два гласа а тој ниеден:гомце: Толку ми се згади, особено и вечерва со тие коментари што ги даваше, лицемерие до болка, уште од Радован кога го исфрли ми стана јасно какво човече е!

искрено ради кошуљата би му дал барем 1 глас.

Како што реков уште на почетокот, така и испадна...Влада победи...:)

Може ли да добијам линк од последната епизода/финалето?
Фала многу, однапред :)

Баш ми е мило што победи Влада.
Зошто Кристина не гласаше за Никола? А на крај го имаше гушнато кога покажуваа кој за кого гласал.

Баш ми е мило што победи Влада.
Зошто Кристина не гласаше за Никола? А на крај го имаше гушнато кога покажуваа кој за кого гласал.

Толку гнасно створење неам видено.
Кога победи тој во играта, таа му вели : ОТИ НЕ МЕ ПУШТИ ДА ПОБЕДАМ?!
WTF?! :mad:
Изгледа заради тоа не гласаше за него...

Заслужена победа на Владо, конечно мој фаворит на Сурвивор да победи :D.
Не се чудете зошто Кристина гласала за Владо, едноставно е, Владо бил во врска со сестра и Наташа.

Не се чудете зошто Кристина гласала за Владо, едноставно е, Владо бил во врска со сестра и Наташа.

Kristina glasase za Vlado bidejki toj imase pogolemi sansi da pobedi otkolku Nikola.Dokolku go dadese glasot na Nikola togas ligaviot Milan ke pobedese.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 13:18 ---
Na šta ćeš potrošiti novac?
Vlada: Na školovanje uglavnom i na sređivanje svog života.

Parite kaj vistinskiot covek (y)

Одлично шоу вчера, сум се смеел поради ава, а и жаре беше интересен.

Avaaaaaaaa:pos::pos::pos: Ne znaese kade se naogja :icon_lol:
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 13:48 ---
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 14:10 ---

Naucila sam svoje ime i prezime, ja sam konj :icon_lol::pos::pos::pos:

Frajerica znaci da imas muda ahhahahahah ne e normalna cel saat se smeam:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Не бил во врска со сестра и. Само сега бил глумец во некој нејзин спот. И for the record, Кристина ми е поубава од Наташа.

Што ве нервира толку Ава бре? Убава, секси, згодна, глупа, со еден збор совршена женска :icon_lol:

Абе џабе ми е мене реприза, Зулу ми кочи у ПМ.
Дајте некаде на нет линкче :)

Заслужено двајцата најдобри натпреварувачи имаа по 5 гласа. Иако бев повеќе за Милан воопшто не ми е криво што Влада победи.
Алекс вечевра беше бомба, многу е јака. :drk:

Иначе што е со ноктите на Огњен? Лакирани му беа во црно, и тоа не е првпат и пред некоја недела кога го даваа на Бекстеџ му беа црни. o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom