Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Очекував Милан да победи, но и Владо заслужено победи:cuc: . Себастијан самиот се закопа со неговите коментари. Жаре како кловн беше облечен. Јелена вампир, црвени усни, црвен врат/грло, црна коса, аман, грозотија:pos:

Ава фаворит на публиката... сега ми е јасно зошто се Андрија смееше толку кога прочита кој е фаворитот. Иначе јас бев уште од самиот почеток за Милан. Стабилен, знаеше каде е дојден и зошто е дојден, активен во сите борби за разлика од Владо кој беше добар само во обединувањето но да не се лажеме имаше одлична тактика со тоа што не влезе во конфликт со никого (мини лижење гз) и тоа му донесе победа.
Мое мислење е дека оваа сезона и не е нешто најдобра. Личности како Ава се сосема непотребни.

Ава фаворит на публика... :facepalm:

Освен неколку учесника другово беше дефинитивно најлоша селекција на луге оваа сезона,, еее Тони Тони за Жаре Макарена и оваа старлетава наша грда си измислен , се молам пак да иде дека е проверена роба. Владо заслужено победи и нејкам многу да елаборирам околу тоа,доколку би гласал за некој тоа би бил Радован.

Дефинитивно преживеан изгуби многу поени кај мене, се надевам дека следната сезона ке биде тотална контра на оваа,, наместо драми и гомна јадење да гледаме право шоу како што доликува на името.

Е не ми се верува дека онаа,за мене психички болна Ава,доби највеќе гласови од гледачите и таа го реши победникот.
Немам ништо против Влада,и покрај тоа што мој фаворит беше Милан.
Нешто ми е чудно што не дознавме како заврши конфликтот на Жаре и Јелена!
За Јелена сакам да кажам дека ни шминка не и помогна,многу е ружна.

Честитки за Владо од нив четворица јас бев за он да победи. Себастијан ми беше фаворит во игрите (сепак најдобро се покажа) ама не ми се свиѓа како се понаша и затоа мило ми е што не доби ниту еден глас од советот.
А се гледаше дека е наместено, зашто нели не ги имаа преброено гласовите од публиката, а почнуваат да ги читаат од кутијата. Нема логика, ако не знаеа дека имаат ист број на гласови двајца финалисти ќе го кажеа фаворитот од публиката и фаворитот ке можеше веднаш да си даде дупли глас или глас плус, а не вака. демек да направат да биде поинтересно, ама ништо ја сјебаа работава не пиеме нафта ние ;)

Честитки за Владо од нив четворица јас бев за он да победи. Себастијан ми беше фаворит во игрите (сепак најдобро се покажа) ама не ми се свиѓа како се понаша и затоа мило ми е што не доби ниту еден глас од советот.
А се гледаше дека е наместено, зашто нели не ги имаа преброено гласовите од публиката, а почнуваат да ги читаат од кутијата. Нема логика, ако не знаеа дека имаат ист број на гласови двајца финалисти ќе го кажеа фаворитот од публиката и фаворитот ке можеше веднаш да си даде дупли глас или глас плус, а не вака. демек да направат да биде поинтересно, ама ништо ја сјебаа работава не пиеме нафта ние ;)
Секако дека организаторот ги знае гласовите,но за да има драма на крај тоа го направи,нели го имаше пликот водителката уште пред читањето на гласовите.А за она наместено секогаш ќе има она наместено али нели има бога.................

Себастијан изгледа не ја знаел онаа народната Молчењето е злато мило ми е шо не зеде глас малце го спуштија на земја
Кој и да беше од Милан и Владо поке од заслужено најфер од сите (y)
Никола и самиот не знаеше како стигна до тука искрено ако тепаше ке беше неправедно кон Владо и Милан покомплетни беа за разлика од него

Ава фаворит на публиката:pos: Искрено да не беше Ава не ке беше интересно не ке имаше кој да реди бисери

Алекс :drk: ке ме напрајте будала може ама мене од почеток ми беше најсекси со Станија

Survivor 2012 година е причина плус зошто треба да си другарче со глупавите луѓе.

И кога веќе почнавте фантазиите да си ги искажувате - Кристина:drk:

Auu Finalevo bese ludnica, sum se iznasmeala haha! Prvo da pocnam so pobednikot-srkata Vladaa :) mojot GOLEM FAVORIT, zasluzi sto pobedi bidejki se pokaza pred se kako dobar covek, za razlika od ostanatite licemerni finalisti-Milan koj kopneese da bide pobednik za da gi zeme tie pari i celo vreme pokazuvase kolku e licemeren i neiskren koga davase filozofski odgovori, negativen i dosaden dodeka zbori-Sebastian odvraten licemer koj go potceni zenskiot rod i glupak neviden sto si kaza za klanot i toa na sam kraj (mnogu mi e milo sto nikoj ne glasase za nego) -Nikola, eden golem papucar sto celo shou se vlecese za Kristina i ni vo finaleto ne go dobi nejziniot glas.
Од членовите на племенскиот совет, Ава и Алекс ми беа најубаво облечени и изгледаа прекрасно. Од женските ми беше фаворит Алекс и голема штета што не се најде меѓу финалистите, беше најпаметната и најсилната од сите други жени во Survivor. Ава е блесава со некои свои постапки но дефинитивно е UNIGUE! :) Ава беше кралица на вечерта. Тотално луда особа која знае како да направи SHOW, а и таа ќе беше победник на овогодинешниот Survivor доколку одлучуваше публиката :pos:. Мене Ава ми е идол хахаxa! Од сите тие финалисти, Влада најзаслужено победи и многу ми е мило за него... сладок, згоден, паметен, борбен, културен, смирен, друштвен и свој човек...јас мислам беше доволно... :)))
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 01:24 ---
Samo neznam zasto na Milan tolku mu trebale tie pari??

That unigue moment when unique is spelled unigue :)

Па добро, и да било наместено, секако јас бев измеѓу Влада и Милан. Себастијан сам себе го убијал, си го спопика сам на себеси :drk: Кој шупак!
Нека пукне Себастијан оти и Никола зема два гласа а тој ниеден:гомце: Толку ми се згади, особено и вечерва со тие коментари што ги даваше, лицемерие до болка, уште од Радован кога го исфрли ми стана јасно какво човече е!

Алекс :drk: ке ме напрајте будала може ама мене од почеток ми беше најсекси со Станија

Иначе приметивте ли каков фустан носеше Алекс? :drk:

~
Аххх, оваа Алекс со шмика е како од соништата :love: , ама без.....

Реков јас еднаш - какво држење има Алекс тоа е нешто фасцинантно. И каков стил на облекување. Дефинитивно :drk:
А инаку Ава дефинитивно најјака :pos: Комплетно луда и откачена. Искрено би ја е**л 3 дена и 3 ноќи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom