Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па вака или онака Ава го обележа шоуто,да влезеше у финале од зезанција си гурно пола гласови ќе собереше.Не ми е јасно кој глупаци гласале за Ава .
TrueЗа Јелена сакам да кажам дека ни шминка не и помогна,многу е ружна.
Секако дека организаторот ги знае гласовите,но за да има драма на крај тоа го направи,нели го имаше пликот водителката уште пред читањето на гласовите.А за она наместено секогаш ќе има она наместено али нели има бога.................Честитки за Владо од нив четворица јас бев за он да победи. Себастијан ми беше фаворит во игрите (сепак најдобро се покажа) ама не ми се свиѓа како се понаша и затоа мило ми е што не доби ниту еден глас од советот.
А се гледаше дека е наместено, зашто нели не ги имаа преброено гласовите од публиката, а почнуваат да ги читаат од кутијата. Нема логика, ако не знаеа дека имаат ист број на гласови двајца финалисти ќе го кажеа фаворитот од публиката и фаворитот ке можеше веднаш да си даде дупли глас или глас плус, а не вака. демек да направат да биде поинтересно, ама ништо ја сјебаа работава не пиеме нафта ние![]()
That unigue moment when unique is spelled unigue![]()
Алекске ме напрајте будала може ама мене од почеток ми беше најсекси со Станија
Иначе приметивте ли каков фустан носеше Алекс?
~
Аххх, оваа Алекс со шмика е како од соништата, ама без.....