- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.922
- Поени од реакции
- 16.193
Ој сеа нека му ја сврте ...
Сепи колку што е добар денес, Ноле е тродупло поочаен, ништо од тоа што е карактеристика за него не се гледа на теренот, мизерен е, хорор, полош никад не сум го гледал, т.е. не откако стана број 1, убедливо најлош меч му е овој. Ама убеден сум дека ќе го добие.Лошо, од каде би никна овој Сепи од кај он тенис знае да игра
Симпатична ми е овааЧао Вика !
Секоја чест за тоа што води 2-0 во сетови Сепи, ама најзаслужен е Новак за овој резултат..Лошо Џоковичу А овој Сепи од каде никна бе мајката, ја рачунав на ова 3-0 чиста, види го шо праи
Jas! od samiot pocetok ubeden bev deka nema teorija azarenka da osvojuva osobeno ne ovoj grand slam.Ete toa tie robotski igrac, top e na tvrda podloga, zatoa sto stenka i udira ko robot, a koga ke dojde turnir kaj sto treba da uklucis glava i raznovidni udari op te snemuva, azarenka e od onie tipovi teniseri sto nema da ostavi dlabok vpecatok kako wozniackiСимпатична ми е оваа
Убаво реков јас дека Азаренка не го зима овој слем, ама кој ме слуша мене?
Абе ништо страшно само од одморот ке си скрати два саата али и Сепи не е лош, сигурно ке ризикува третиот сет и ке нападне. Виде дека на Ноле не му се сите овци на број и се размава и он. А кој и не би, мислам ваква шанса против НовакСепи колку што е добар денес, Ноле е тродупло поочаен, ништо од тоа што е карактеристика за него не се гледа на теренот, мизерен е, хорор, полош никад не сум го гледал, т.е. не откако стана број 1, убедливо најлош меч му е овој. Ама убеден сум дека ќе го добие.
Да скрши нога Сепи ( шала)Секоја чест за тоа што води 2-0 во сетови Сепи, ама најзаслужен е Новак за овој резултат..
Како што кажа еден во темата, игра со ноза на Новак му е мизерна.. игра исто како што играше во Мадрид против Типса.
Не глеам начин како би го свртил мечот во негова полза.
А што мислиш , зашто ставив и слика од неа јасСимпатична ми е оваа
Убаво реков јас дека Азаренка не го зима овој слем т.е. дека нема шанса, ама кој ме слуша мене?