Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Јесссссссс!Заслужено Цибулкова победи!!! Азаренка е очајна, не доликува на 1 тенисерка да игра толку лошо, да е еден меч па да кажеш ајде се случува, ама секој, заслужено испадна! Браво за Цибулкова супер беше, мала мала ама како трчаше.

С

сашенко

Гостин
Лошо Џоковичу :tapp: А овој Сепи од каде никна бе мајката, ја рачунав на ова 3-0 чиста, види го шо праи

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Ништо, 5 сета ќе ја слушаме оваа мизернава, nothing to do here, се враќам на 5ти сет и тоа на средина некаде, кога ќе е поблизу меч топката.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
ne zasluzuva nole da stigne do kraj na roland garros, vo najdobrite vreminja(lani) koga bese super djole ne go osvoi roland garros pa ovaa godina teorija nema, duri i da go pomine seppi.Ne e onoj istiot od lani a pa na zemja.....slabo, nema sansi

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Лошо, од каде би никна овој Сепи од кај он тенис знае да игра :tapp:
Сепи колку што е добар денес, Ноле е тродупло поочаен, ништо од тоа што е карактеристика за него не се гледа на теренот, мизерен е, хорор, полош никад не сум го гледал, т.е. не откако стана број 1, убедливо најлош меч му е овој. Ама убеден сум дека ќе го добие.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Лошо Џоковичу :tapp: А овој Сепи од каде никна бе мајката, ја рачунав на ова 3-0 чиста, види го шо праи
Секоја чест за тоа што води 2-0 во сетови Сепи, ама најзаслужен е Новак за овој резултат..
Како што кажа еден во темата, игра со ноза на Новак му е мизерна.. игра исто како што играше во Мадрид против Типса.
Не глеам начин како би го свртил мечот во негова полза.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Симпатична ми е оваа :)

Убаво реков јас дека Азаренка не го зима овој слем, ама кој ме слуша мене? :D
Jas! od samiot pocetok ubeden bev deka nema teorija azarenka da osvojuva osobeno ne ovoj grand slam.Ete toa tie robotski igrac, top e na tvrda podloga, zatoa sto stenka i udira ko robot, a koga ke dojde turnir kaj sto treba da uklucis glava i raznovidni udari op te snemuva, azarenka e od onie tipovi teniseri sto nema da ostavi dlabok vpecatok kako wozniacki

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Глеаш сеа као брејк му прави и си викаш, како бе 2 сета му земал ...
Срамота, не смееше ова да си го дозволи, ќе се умори бајаги, не дека е некаков фактор ова, докажано, ама зашто во оваа фаза ?

С

сашенко

Гостин
Сепи колку што е добар денес, Ноле е тродупло поочаен, ништо од тоа што е карактеристика за него не се гледа на теренот, мизерен е, хорор, полош никад не сум го гледал, т.е. не откако стана број 1, убедливо најлош меч му е овој. Ама убеден сум дека ќе го добие.
Абе ништо страшно само од одморот ке си скрати два саата ;) али и Сепи не е лош, сигурно ке ризикува третиот сет и ке нападне. Виде дека на Ноле не му се сите овци на број и се размава и он. А кој и не би, мислам ваква шанса против Новак :confused:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
WOW, Сепи ! :cuc:

Ја мислам дека шансите за осојување на Ноле на овој сет се 40% т.е. предност му давам на Сепи.

С

сашенко

Гостин
Секоја чест за тоа што води 2-0 во сетови Сепи, ама најзаслужен е Новак за овој резултат..
Како што кажа еден во темата, игра со ноза на Новак му е мизерна.. игра исто како што играше во Мадрид против Типса.
Не глеам начин како би го свртил мечот во негова полза.
Да скрши нога Сепи :pos: ( шала)
Му ја сврте на Федерер на УС Опен у полуфинале, зашто не би на Сепи? Се е у главата, ако запне како што го правеше тоа последнава година ипол, Сепи не би земал ни 2 гејма до крај

А

Анноун

Гостин
Симпатична ми е оваа :)

Убаво реков јас дека Азаренка не го зима овој слем т.е. дека нема шанса, ама кој ме слуша мене? :D
А што мислиш , зашто ставив и слика од неа јас :D
Јас навивам за Ивановиќ , Гергес и Цибулкова од дамите , не барам само квалитетна игра , и ликата ми е многу битна :pos:

Ајде Сепи завршувај побрзо , го иам играно на ливче Цонга , не можам цел ден да чекам :)

М

Мартин`

Гостин
Чисто сумњам дека ќе ја сврти Џокович, толку е од натпреваров.. 0-3 ќе биде, еве Сепи пак ќе му земе и толку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom