- Член од
- 8 август 2010
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 11
Ја мислам дека веќе не не држат нервите :nerv::zid: На Хоџо мора да му а дадат новогодишната честитка ,,ОТКАЗ''
ИграчитеИграчите играат или Хоџсон???
Играчите убаво си играат ама Хоџо ти тера да играат според неговата невозможна тактика што играчите не можат да а поднесат, не знаат да ја играат и не можат да се прилагодат на неа. И после викате играчите многу грешат, виа треба да си оде ниа да си оде, виа врска нема ниа па ич. Сепак мислам дека Хоџо најголем дел он упропасти он е крив.Играчите играат или Хоџсон???
Епа по твојава логика да ги отпуштиме играчите а да го оставиме тренерот а????Играчите играат или Хоџсон???
Диме бре.................. амн бре, не не прави слепи при здрави очи!Играчите играат или Хоџсон???
Па така нешто!! Мора и играчи да летаат!!!Ova e najlosoto izdanie na Liverpool sto go imam videno a navivam za Liverpool od 2000ta. Hodgson mora da si odi , ednostavno so takov LUZERSKI i gz'zolizacki mentalitet sto ima ne e dostoen da go predvodi najtrofejniot klub vo Anglija. No da ne ispadne deka cela krivica na nego ja stavam , pod itno mora da se prodade pola od timot i od pocetok sve.
Сите се криви!! Од менаџер до играчи!! не го слушаат више и не го тркалаат ни 2% Мора некој да лета..според мене и играчи и менаџер!! Имаат проблеми во главата а тоа мора некој да го реши а Рој очигледно не може!!Што ви е на вас бе?????Немаше никаква игра бе...Одбраната огромна катастрофа,средината онака а за нападот да не зборувам,БРУКИ.Ако е вистина шпекулацијата дека Сити ќе нуделе 50 миљони за Торес подитно нека го даваат,типот едноставно нема шо да бара тука.Нека си иде дур е време за да го памтиме по добрите 2 сезони.Во одбраната подитно нешо да се прави пошо со гркот и Шкртел не иде.И за ваквата игра нормално е дека тренерот го јаде на крај....Ама кој и да дојде дур не се направат ГОЛЕМИ промени во тимот ќе се има овој резултат.Мора пола тим да лета,да се мења нешо...Не иде вака више.