Фан Клуб: Вардар

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
лев бек кој потекнува од школа на вардар
Оваа сезона играше за Брегалница и беше откритие на сезоната. Дури и Левски беше заинтересиран да го доведе.
Ондак со негово доаѓање би имале тројца леви бекови,а на десна страна ни е само Мичка,би требало Илчо да му донесе и на него каква-таква конкуренција.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Ондак со негово доаѓање би имале тројца леви бекови,а на десна страна ни е само Мичка,би требало Илчо да му донесе и на него каква-таква конкуренција.:)
На Цикарски мислам дека природна позиција му е крило, така да само Бошкоски ќе остане на бек :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
На Цикарски мислам дека природна позиција му е крило, така да само Бошкоски ќе остане на бек :)
Не грешка си,на Цикарски природна позиција му е лев бек,ама може да игра и како крило,а за Злате,мислам дека порано природна позиција му била десен бек,а после бил прекомандуван лево.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Како бе, не беа само Дино и Петровиќ?
Мислам дека само они ја имаа "среќата" да им биде правен допинг?

Нема везе тоа, кога ќе се донесе одлуката дека вината е кај клубот, тогаш играчиве мислам дека и официјално ќе бидат "невини" :)
Јок и Настевски е со уште 2ца не знам како ми ги кажа, баш вчера праев муабет со него пошто ме заебаваше за лиценцата што немало да сме ја добиеле башка некако многу стана Анти Вардар, така да не би сакал да се врати.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Според мене добар ќе беше вака:

Средина: Грозданоски,Оса,Стојакович
понапред од нив: Савиќ и (странски играч некој нигер)
и центарфор: Ивановски :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Според мене добар ќе беше вака:

Средина: Грозданоски,Оса,Стојакович
понапред од нив: Савиќ и (странски играч некој нигер)
и центарфор: Ивановски :D
Со оглед на тоа дека Гроздановски не се враќа...
Дали некој би сакал да ми прикаже кои се играчи се потпишани/ или пред потпис за клубот.
А кои се (со Лико и Огбона) си заминуваат, и доколку има известувања... за цените отприлика за кои ќе се случат тие “Трансфери“

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Инаку, Дарко Стојанов е CB, а не LB.

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Не сме компатабилна лига за 22 годишни играчи да би доаѓале.
Сериозно сме мизерни, со што само ако успееме некои 29+ играчи да потпишеме... тоа би било одлично.
Друго се, е она домашното...
Ja не мислам така ова е шанса на Вардар да ископа малди таленти од Бразил Арегентина Африка слободни играчи да ги донесе во врадар на 3 год договор за едно 150 000 фрорсирајне во излез во европа и да се продаде мин 300 000 евра ова треба да го негува Вардар.
А исто град Скопје да најди простор и да изгради тренинг центар за вардар мин 4 терени еден покриен со соблекувални клубски простории и зграда за престој на играчи а Вардар да си направи академија да има добри тренери и секоје младо талентирано дете од Мак на 15 год да го донеси да има договор со средни училишта децата да ги носи на школо и да ги враќа да имаат најмалку 1.5 сати тренинг секој ден. Пошто се малолетни не можат да потпишат профисонален договор да направат договор со родителот ако детето одлучи да ја продолжи кариерата по 18 год во друг клуб
Родителот треба да ги врати парите на клубот со сите пресметани трошаци. Еден вид стипендија.
Е вака само се прави асален клуб.
А не тим за една сезона.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Контактирав со Дарко, дали може да дојде во Вардар тој рече зошто да не ако постигнеме договор, тој би сакал да дојде во Вардар. Според мене никој не би го одбил Вардар од овие мак фудбалери зошто и тие сакат малку да играт во Европа!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.114
Контактирав со Дарко, дали може да дојде во Вардар тој рече зошто да не ако постигнеме договор, тој би сакал да дојде во Вардар. Според мене никој не би го одбил Вардар од овие мак фудбалери зошто и тие сакат малку да играт во Европа!
Darko e dete na Vardar gi ima pominato site mladinski kategorii, duri mislam edno vreme detevo i napagjac igrase u ldinskite kategorii go znam jas pored drugar moj sto igrase isto za Vardar

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Хммм зашто мислам дека е лев бек :confused:
Што ќе ни се уште централни кога немаме бекови... :icon_mrgr:
Може и лев бек и централен да игра. Иначе со Ѓеоргиев и евентуално Тодоровски го решавме проблемот со недостаток на квалитетни крила што се појави со заминувањето на Влатче и Лико.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Значи колку се да речам искомлексирани пирати или чкембари од Вардар, тоа едно чудо невидено.Гледам пренос од БТ и ги слушам се дерат Миравци-Скопје...:facepalm:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Значи колку се да речам искомлексирани пирати или чкембари од Вардар, тоа едно чудо невидено.Гледам пренос од БТ и ги слушам се дерат Миравци-Скопје...:facepalm:
Хмм како не слушнав јас :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom