Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
30 милки малце се за играчи :/ ... ме разоцараа газдиве
Од кај па сеа тоа? Јас прочитав дека буџетот нема да биде ограничен, ќе даваат пари ако мислат дека играчот вреди...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
30 милки малце се за играчи :/ ... ме разочараа газдиве
Никој не знае колку има Роџерс трансфер буџет за летово....тоа се само претпоставки така да спуштете ја топката малку :D
Газдиве не кажуваат кој играч го бараме а не да кажат колкав трансфер буџет ќе имаме

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.657
барем 50 милиони да дадат и ако се продаде некој играч таман се :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Ќе има околу 50 јас мислам. Плус ако се шитнат Аква и Кол ќе има околу 60 како ништо. А тоа и не е малку.
Хоилет за безпари
Гастон Рамирез - 16
Лук де Јонг - 14
Афелај - 6
Ериксен - 30 :D
Ако пак не Ериксен тогаш некој поефтин како Белханда или Сигурдсон (мада не ми е овој по ќејф) а другите пари на некое крило како Муниаин или Џејмс Родригез. Нормално тогаш нема да има потреба за Афелај или Хоилет (y)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Инаку за тие што незнаевте Роџерс одбил т.е. му рекол на газдите дека ќе седне на клупата на Ливерпул само ако Ван Гал не биде ДОФ и да има потполна контрола врз трансферите а пак баш заради тоа Мартинез не сакал да стане наш менаџер

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
бар ние треба да знаеме, дека не е битно колку пари ќе се дадат на трансфери, туку какви играчи ќе се земат...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Инаку за тие што незнаевте Роџерс одбил т.е. му рекол на газдите дека ќе седне на клупата на Ливерпул само ако Ван Гал не биде ДОФ и да има потполна контрола врз трансферите а пак баш заради тоа Мартинез не сакал да стане наш менаџер
Ова цело време го зборам. Како тоа Мартинез и АВБ одбиваат заради тоа што има ДоФ а после на Роџерс му ја исполнуваат желбата? Сепак ќе мора да има некој кој ќе регулира таму со трансферите. Чики на пример. Да не се изглупира овој да донеси некои глупаци
А кога сме кај трансфери изгледа чичко Лавеци во ПСЖ. Така да немој некој од овде да го вметнал во калкулациите :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Очекуем млади и подвижни дечки со неоспорен квалитет за доказ од првиот натпревар.... не за друг ме мрзи да чекам да се развиваат кој ќе дојдат кај нас ...
Веруем у Роџо , може немал прилика да барата со поголема сума на пари за трансфери од 10 милиони фунти по сезона , ама го иам она чуство да добар трансфер летен период .

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Не се малце 30м за трансфери само треба паметно да се потрошат. Кеита и Хоилет не би коштале ништо, да се земе уште некој како Белханда или оној другиот од Сошо и таман сме. Башка Даунинг и Керол нема да играат исто ко оваа сезона,како нови засилувања ќе ни дојдат, исто ќе се вратат и Адам и Лукас и топ сме.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Не се малце 30м за трансфери само треба паметно да се потрошат. Кеита и Хоилет не би коштале ништо, да се земе уште некој како Белханда или оној другиот од Сошо и таман сме. Башка Даунинг и Керол нема да играат исто ко оваа сезона,како нови засилувања ќе ни дојдат, исто ќе се вратат и Адам и Лукас и топ сме.
Секоја сезона сме топ онака ... и кој ќе дојде сезоната ... да ти е*ам дрвото скапано кај 20 дадовме за тебе па и двете леви ти се погодија :confused: ( алудирам на Даунинг ) ... тој си е тапа од кој дојде кај нас ... Од Анди и Хендо очекуем големи резултати ,а од Даунинг сиво ... му пројде неговото 27 години има . Се надевам на демант .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ќе има околу 50 јас мислам. Плус ако се шитнат Аква и Кол ќе има околу 60 како ништо. А тоа и не е малку.
Хоилет за безпари
Гастон Рамирез - 16
Лук де Јонг - 14
Афелај - 6
Ериксен - 30 :D
Ако пак не Ериксен тогаш некој поефтин како Белханда или Сигурдсон (мада не ми е овој по ќејф) а другите пари на некое крило како Муниаин или Џејмс Родригез. Нормално тогаш нема да има потреба за Афелај или Хоилет (y)
Се слагам за овие 5, највеќе за Ериксен, но сепак добро е да се проба малце за пониска цена да го земеме. Хоилет мислам дека мора да се земе сеа коа остана без договор. Афелај ако стварно за толку малку го даваат исто може. За Де Јонг помалце би дал исто така, али иако мислам дека и тој добро би ни дошол, некако како да осеќам дека може некој поприкладен за играта на Бренди да најдеме. Е за Рамирез не сум баш сигурен. Да бидам искрен го немам гледано баш, али некако мислам дека ако го земаме Ериксен нема многу да ни треба овој. Би го додал и Адам Џонсон како потенцијална мета доколку си замине Кајт.

Kajgana Shop

На врв Bottom