- Член од
- 9 март 2010
- Мислења
- 368
- Поени од реакции
- 373
Од кај па сеа тоа? Јас прочитав дека буџетот нема да биде ограничен, ќе даваат пари ако мислат дека играчот вреди...30 милки малце се за играчи :/ ... ме разоцараа газдиве
Од кај па сеа тоа? Јас прочитав дека буџетот нема да биде ограничен, ќе даваат пари ако мислат дека играчот вреди...30 милки малце се за играчи :/ ... ме разоцараа газдиве
Никој не знае колку има Роџерс трансфер буџет за летово....тоа се само претпоставки така да спуштете ја топката малку30 милки малце се за играчи :/ ... ме разочараа газдиве
Ова цело време го зборам. Како тоа Мартинез и АВБ одбиваат заради тоа што има ДоФ а после на Роџерс му ја исполнуваат желбата? Сепак ќе мора да има некој кој ќе регулира таму со трансферите. Чики на пример. Да не се изглупира овој да донеси некои глупациИнаку за тие што незнаевте Роџерс одбил т.е. му рекол на газдите дека ќе седне на клупата на Ливерпул само ако Ван Гал не биде ДОФ и да има потполна контрола врз трансферите а пак баш заради тоа Мартинез не сакал да стане наш менаџер
Секоја сезона сме топ онака ... и кој ќе дојде сезоната ... да ти е*ам дрвото скапано кај 20 дадовме за тебе па и двете леви ти се погодија ( алудирам на Даунинг ) ... тој си е тапа од кој дојде кај нас ... Од Анди и Хендо очекуем големи резултати ,а од Даунинг сиво ... му пројде неговото 27 години има . Се надевам на демант .Не се малце 30м за трансфери само треба паметно да се потрошат. Кеита и Хоилет не би коштале ништо, да се земе уште некој како Белханда или оној другиот од Сошо и таман сме. Башка Даунинг и Керол нема да играат исто ко оваа сезона,како нови засилувања ќе ни дојдат, исто ќе се вратат и Адам и Лукас и топ сме.
Kenneth Dalglish
@kennethdalglish Congratulations to Brendan and Good Luck to everyone at LFC. Kenny
Добредојде и YNWA Конечно не сум јас најновиот член овдекаZdravo nov sum na forumot so sreka neka ni e noviot menadzer i tituli da osvojuvame vo idnina pozdravvvvvvvv
Сепак си еден од најновите. А и од најмладите.Добредојде и YNWA Конечно не сум јас најновиот член овдека
Се слагам за овие 5, највеќе за Ериксен, но сепак добро е да се проба малце за пониска цена да го земеме. Хоилет мислам дека мора да се земе сеа коа остана без договор. Афелај ако стварно за толку малку го даваат исто може. За Де Јонг помалце би дал исто така, али иако мислам дека и тој добро би ни дошол, некако како да осеќам дека може некој поприкладен за играта на Бренди да најдеме. Е за Рамирез не сум баш сигурен. Да бидам искрен го немам гледано баш, али некако мислам дека ако го земаме Ериксен нема многу да ни треба овој. Би го додал и Адам Џонсон како потенцијална мета доколку си замине Кајт.Ќе има околу 50 јас мислам. Плус ако се шитнат Аква и Кол ќе има околу 60 како ништо. А тоа и не е малку.
Хоилет за безпари
Гастон Рамирез - 16
Лук де Јонг - 14
Афелај - 6
Ериксен - 30
Ако пак не Ериксен тогаш некој поефтин како Белханда или Сигурдсон (мада не ми е овој по ќејф) а другите пари на некое крило како Муниаин или Џејмс Родригез. Нормално тогаш нема да има потреба за Афелај или Хоилет