Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Чим со мастер ресет не поминало, минимални се шансите да е пореметено радиото. Како и да е, тие што имаат искуство знаат каде е проблемот :icon_lol:

Член од
27 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
1
Jas go imam telefonot i posle nekoe vreme sakav da premestam nekoi aplikacii od 1 str. na menito vo 5 str. na menito i odednash telefonot mi se rasipa...Nejke da premestuva nikakvi aplikacii i se duplira 2 aplikacii vo edna...PR: IDIVIDI Horoskop kje vleze vo Facebook i IDIVIDI Horoskopot kje go snema a kje ima slika na Facebook... Ne mi dava da premestuvam nikako i imam samo 4 STRANI DOZVOLENO ZA GLEDANJE, no jas imam ikoni na 5 strana i NIKAKO NEMOZAM DA GI VKLUCAM..Ovoa e smesno, no telefonot nema ni edna nedela... Akop nekoj moze da pomogne PLS POMOGNETE PREKU e-mail: sime-arsov@live.com
VI GO PREPORACUVAM: LG E510

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
И што чаре му рекоа на брат ти? Беше на сервис, колку пари коште проблемот?
Da jas mu go srediv, ako nemas garancija da go odneses, pisi mi na PP
--- надополнето: 27 мај 2012 во 20:49 ---
Jas go imam telefonot i posle nekoe vreme sakav da premestam nekoi aplikacii od 1 str. na menito vo 5 str. na menito i odednash telefonot mi se rasipa...Nejke da premestuva nikakvi aplikacii i se duplira 2 aplikacii vo edna...PR: IDIVIDI Horoskop kje vleze vo Facebook i IDIVIDI Horoskopot kje go snema a kje ima slika na Facebook... Ne mi dava da premestuvam nikako i imam samo 4 STRANI DOZVOLENO ZA GLEDANJE, no jas imam ikoni na 5 strana i NIKAKO NEMOZAM DA GI VKLUCAM..Ovoa e smesno, no telefonot nema ni edna nedela... Akop nekoj moze da pomogne PLS POMOGNETE PREKU e-mail: sime-arsov@live.com
VI GO PREPORACUVAM: LG E510
ako se raboti za lg e510 togas napravi mu master reset imas vo settings vo sd phone storage

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дечки, ми треба мислење за овие 2 телефони http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4461&idPhone2=3725
се мислам кој од нив да го земам.. Ако може да ги споделите вашите искуства, би ви била многу благодарна...
Samsungot барем личи на телефон а не на плочка што не се држи во рака + за резервни делови, софтвер итн е подостапен

Член од
29 август 2008
Мислења
5.672
Поени од реакции
4.041
Prasajne dali nekoj znae kako dase instalira flashPlayer na nokia C2-01 ..? ne mozam da najdam nikade a povejke strani ne mi otvara bara flesh pleer...

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Дечки, ми треба мислење за овие 2 телефони http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4461&idPhone2=3725
се мислам кој од нив да го земам.. Ако може да ги споделите вашите искуства, би ви била многу благодарна...
Lg-то има пет пати подобар процесор од самсунгот кој има процесор кој беше актуелен пред 3-4 години а денес е сра*е кое кочи(неподржува flash player), за разликаод oва Lg-то вози перфектно. Дизајнот е субјективно нешто и не го коментирам тоа ти си знаеш. Јас ти го препорачувам Lg-то има одлично сензитивен тач, добар процесор 1гб внатрешна меморија, а екранот најискрено е за никаде. :icon_lol:

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Друштво, зедов HTC at&t, со windows 6.2 мислам беше.. го земав онака на проба. Е сеа повици воспоставува, ама на интернет неќе нешто... касно е во тимобајл да одам, а до утре кој да чека :D па сакам да прашам, треба некои нагодувања да му правам за да има нет, или телефонот не е наменет за овие простори? Молам за одговор! Мислам дека е tilt 2, према сликите.....Ма којзнае што е да го е**м ептен ме нервира... ќе го фотнам и ќе додадам неколку слики, можда некој ќе дознае што е...

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Nokia 6110 Navigator.
Имам мапи на GPS отворени само за јужна германија, швајцарија, австрија и северна италија. А за македонија се заклучени (треба да платам).
Е сеа може некој да ми каже нешто како крак, или код за регистрација или да ми каже како да ги избришам тие мапи, и да инсталирам понови, и отклучени.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Lg-то има пет пати подобар процесор од самсунгот кој има процесор кој беше актуелен пред 3-4 години а денес е сра*е кое кочи(неподржува flash player), за разликаод oва Lg-то вози перфектно. Дизајнот е субјективно нешто и не го коментирам тоа ти си знаеш. Јас ти го препорачувам Lg-то има одлично сензитивен тач, добар процесор 1гб внатрешна меморија, а екранот најискрено е за никаде. :icon_lol:
Се сложувам со ова шо го напиша, и јасно е дека Lg-то е на километар подобар.. мене шо ме натера да се размислам, е тоа шо Lg како марка не ми се баш сигурни, не се многу барани, не знам колку се квалитетни... Дали сум во право? :)

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Се сложувам со ова шо го напиша, и јасно е дека Lg-то е на километар подобар.. мене шо ме натера да се размислам, е тоа шо Lg како марка не ми се баш сигурни, не се многу барани, не знам колку се квалитетни... Дали сум во право? :)
Јас да сум на твое место, не би се секирал толку пошто се работи за два low budget телефони. Кога би купувал нешто многу поскапо тогаш може и ќе се подзамислам. Во секој случај LG не е бренд за потценување во однос на квалитет и не заостанува многу пред останатите конкуренти а во секој случај неможе да се споредува со некои кинески телефончиња.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Имам еден проблем/прашање:

Дали постои можност за трансфер на сите контакти од HTC Sensation во Nokia E6?

Фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom