- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 4
imam sagem my 750x imam i usb kabel za nego ne mi go otvara bara cd ako moze nekoj sovet
Ќе ти пратам ПП со линк до драјверитеimam sagem my 750x imam i usb kabel za nego ne mi go otvara bara cd ako moze nekoj sovet
Дај ако го продаваш пиши ми на ПП ценаТачот на самсунгот с8000 џет почна да ме заебава , де си работи супер де или не фаќа или фаќа на сосема трето место. Е сеа иам приметено некоја надуеност, воздух шо ти ја знам на екранот... дали е можно да се опрајт или да го пензионирам ?
Тој телефон има 512 RAM (номинален), од кои само 320 MB се за апликации и ти можеш да го видиш, a останатото е системски RAM (RAM кој го користи системот).Гледам на гсмарена Live With Walkmenov има 512мб рам а на телефонот кога ќе појдам услуги што работат кај рам пишува искористени 128 и слободно 142. а тоа е 270мб рам ?? Тука е проблемот кај мене или на гсмарена погрешна информација имаат дадено ???
еве тука пишит дека е 512мб http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php
Aj probaj formatiraj go ko za pocetok ke mu pomine "ko na kutre" ako e softverski bugИмам wildfire s и од вчера нешто се збрка. Кога ќе се јавам или ми се јават одма ми се ми се оклучува микрофонот за хендцфри. Дали досега на некој му се случил таков проблем и како го решил?
auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car modeSigurno e softwerski problem, vcera vidov nesto mu izleze kako "car mode" pa sega baram da go isklucam nekako!!
И што чаре му рекоа на брат ти? Беше на сервис, колку пари коште проблемот?auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car mode
na brat mi na htcto taka mu pravese koga se vrati od odmor
od vlaga najverojatno na plaza so mokri raci fati go i toa mu e
prvin probaj so softver pa pisi