Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
imam sagem my 750x imam i usb kabel za nego ne mi go otvara bara cd ako moze nekoj sovet :D

Ретро офф-топик..:)
nekogas.jpg

Имам проблем со мемориската картичка Kingston 2gb micro SD, телефонот воопшто не ја препознава? Телефонот е Nokia 302 Asha

Тачот на самсунгот с8000 џет почна да ме заебава , де си работи супер де или не фаќа или фаќа на сосема трето место. Е сеа иам приметено некоја надуеност, воздух шо ти ја знам на екранот... дали е можно да се опрајт или да го пензионирам ?

Тачот на самсунгот с8000 џет почна да ме заебава , де си работи супер де или не фаќа или фаќа на сосема трето место. Е сеа иам приметено некоја надуеност, воздух шо ти ја знам на екранот... дали е можно да се опрајт или да го пензионирам ?

Дај ако го продаваш пиши ми на ПП цена :)

Ај некој ако знае дали можи да се инсталира на Alcatel OT-806 апликација за читање и пишување на gmail пошто ако влезам на www.gmail.com неможам да прочитам е-маил, а исто така неможам и да напишам.

Гледам на гсмарена Live With Walkmenov има 512мб рам а на телефонот кога ќе појдам услуги што работат кај рам пишува искористени 128 и слободно 142. а тоа е 270мб рам ?? Тука е проблемот кај мене или на гсмарена погрешна информација имаат дадено ???

еве тука пишит дека е 512мб http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

Гледам на гсмарена Live With Walkmenov има 512мб рам а на телефонот кога ќе појдам услуги што работат кај рам пишува искористени 128 и слободно 142. а тоа е 270мб рам ?? Тука е проблемот кај мене или на гсмарена погрешна информација имаат дадено ???

еве тука пишит дека е 512мб http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php
Тој телефон има 512 RAM (номинален), од кои само 320 MB се за апликации и ти можеш да го видиш, a останатото е системски RAM (RAM кој го користи системот).
Извор

Имам wildfire s и од вчера нешто се збрка. Кога ќе се јавам или ми се јават одма ми се ми се оклучува микрофонот за хендцфри. Дали досега на некој му се случил таков проблем и како го решил?

Имам wildfire s и од вчера нешто се збрка. Кога ќе се јавам или ми се јават одма ми се ми се оклучува микрофонот за хендцфри. Дали досега на некој му се случил таков проблем и како го решил?

Aj probaj formatiraj go ko za pocetok ke mu pomine "ko na kutre" ako e softverski bug
odi vo settings vo sd & phone storage i najdole imas factory reset

pa pisi sto si napravil, ako ne pomine togas e hardver

Sigurno e softwerski problem, vcera vidov nesto mu izleze kako "car mode" pa sega baram da go isklucam nekako!!

Sigurno e softwerski problem, vcera vidov nesto mu izleze kako "car mode" pa sega baram da go isklucam nekako!!

auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car mode
na brat mi na htcto taka mu pravese koga se vrati od odmor :D
od vlaga najverojatno na plaza so mokri raci fati go i toa mu e

prvin probaj so softver pa pisi

Значи пробав и со мастер ресет на телефонот. Се живо и диво избишав и пак исто. Утре го носам на сервис!

auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car mode
na brat mi na htcto taka mu pravese koga se vrati od odmor :D
od vlaga najverojatno na plaza so mokri raci fati go i toa mu e

prvin probaj so softver pa pisi

И што чаре му рекоа на брат ти? Беше на сервис, колку пари коште проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom