Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Сепак 10 јуни бил крајниот рок за пријавување во Европа според изјавата на Шишковски, а документацијата минатата недела е доставена до УЕФА и моментално е на разгледување. Негово мислење е дека до крајот на неделава ќе биде донесена одлука околу лиценцата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Nema fan klub na FK Skopje pa rekov aj ovde da prasam...Dali pirati navivaat i dali ke idat vo Bitola vo sabota?
И да навијаа, нема да дојда 100% у Битола. Штета, зошто на фејсбук са многу јаки, па реков да видим дали и у живо са толку јаки ка што се претставуаа.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ako Vardar ne dobiva licenca dzabe sto osvoil titula sve ide (N) za stoo si igral cela ova sezona ? za titullata ? ili da igras vo liga na sampioni da dobivate pari,potrosis mnogu i da ne dobivas nisto toa e katastrofa.Ova titula na Vardar ne e fer mora da priznavate sega trebase da bidete u 2 liga ama taka e koga drzavata e katastrofa i fudbalot vo Makedonija ke bide katastrofa :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
6-та Титула :icon_lol: И доста више со овие рекла казала муабети :rolleyes: Јас лично не знам дали ќе добиеме или не...А ти ако си толку убеден повели дај некој доказ...аман више :facepalm:
cestito za titulata.
Ne znam kako dokaz poveke baras koga Shkendija zemase licensa a za vas nisto konkretno ne bese kazano. Ne kaza nisto zasto ne sakat feshtata da bide rasipana.Ke vidis posle 2-3 denovi. Ja ova go potverdiv i uste pred da stanete shampion, imav informaci od upravata od Shkendija deka vardar tesko da doaga do licensata. Titulata kako go zemavte sve ok, zaslusuvavte no so fuziranjeto izgubivte mnogu, stvarno mnogu. 3 godini gi izgubivte vo Evropa taka da sekoja investicija vo vardar e = so 0.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
cestito za titulata.
Ne znam kako dokaz poveke baras koga Shkendija zemase licensa a za vas nisto konkretno ne bese kazano. Ne kaza nisto zasto ne sakat feshtata da bide rasipana.Ke vidis posle 2-3 denovi. Ja ova go potverdiv i uste pred da stanete shampion, imav informaci od upravata od Shkendija deka vardar tesko da doaga do licensata. Titulata kako go zemavte sve ok, zaslusuvavte no so fuziranjeto izgubivte mnogu, stvarno mnogu. 3 godini gi izgubivte vo Evropa taka da sekoja investicija vo vardar e = so 0.
Тоа што никој не дава информации не значи ништо али баш ништо...Зошто да се даваат без потреба неточни информации и да се шпекулира. А тоа што управата на Шкендија се замарала дали ќе добие Вардар потребни сертификати за настап во Европа уште од почетокот на сезоната, секоја чест што да ви кажам :cuc: Чудно ми е вас што толку тоа ве интересира :) Секогаш има да се најде некој паметен ... дали е мак футбал, првентство ракомет сеха лига сеедно ...На крајот Вардар си зима титули сега на ред е некој друг да го чека моментот :sneaky:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Тоа што никој не дава информации не значи ништо али баш ништо...Зошто да се даваат без потреба неточни информации и да се шпекулира. А тоа што управата на Шкендија се замарала дали ќе добие Вардар потребни сертификати за настап во Европа уште од почетокот на сезоната, секоја чест што да ви кажам :cuc: Чудно ми е вас што толку тоа ве интересира :) Секогаш има да се најде некој паметен ... дали е мак футбал, првентство ракомет сеха лига сеедно ...На крајот Вардар си зима титули сега на ред е некој друг да го чека моментот :sneaky:
da ti kazem pravo ako e eden klub sto ne e interesiran dali vardar ke ide vo evropa ili ne tie sme nie. Pak za Metalurg moze da se kaze deka se vo vtoroto mesto i tie bi igrale vo CH.L. Nie nasheto go napraevme go zemavme licensata sme vo grupata na nositeli i ke imame lesen protivnik, taka da prviot krug ke go pomineme 80%. ke napraeme podobar koeficient za narednata godina, pa do naredna godina ke bideme uste po silni so podobra ekipa i ke go brkame vtoriot tron.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Jas kako sto zanm ako na ekipata mu se smeni imeto togas 3 godini nemoze da nastapuva vo evropa.Ako e isto i so Vardar od Miravci stana Vardar ako e taka,ako ne togas ne znam zosto ne dobivale licenca do sega.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
cestito za titulata.
Па што треба да кажуваат кога нема новини?
Знаеш дека порталите како Екипа досега сто пати ќе пишеа дека не сме добиле лиценца да беше официјално. Не заборавај дека управата молчеше за Гроздановски, а Екипа пред време објавија што значи имаат некој сигурен извор.
ДОКУМЕНТИТЕ СЕ ПОДНЕСЕНИ, СЕ ЧЕКА ДЕНОВИВЕ.
Што треба да кажат друго кога нема информации?
Не викам дека ќе добиеме лиценца, туку дека ОДГОВОР УШТЕ НЕМА.
Ти си тресеш од ракав, може ќе погодиш може не, и онака само две опции има, или идеме или не.
Па како израчуна дека три години сме ги изгубиле во Европа, мора да си некој врвен стручњак :pos:
Доста ја полниш темава со глупости, затоа и ви ја затворија темата за Шкендија потшо само глупости траскавте.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
^ se sto ne vi se dopaga e tresenje gluposti. Normalno deka ke puka seir ako ne dobiete licenca od prosta pricina sto ni gi potekovte kako toa fuzijata vasa bila sosema regularna i vo cel svet se slucuvale takvi nesta. Sea ke vidime dali Makedonija za vas e cel svet
Ја не гледам дека он пука сеир, кога сеуште нема никаква информација.
Може слободно да пукате сеир ама откако ќе излезе официјална информација.
А он буквално тресе глупости. Ете нека каже зошто да паузираме 3 години?
Од каде му се тие информации.
Па немало да се инвестира кај нас ако не сме играле во Европа.
Пфф да не гледа во иднината па знае вакви работи?

B

Beck's

Гостин
Ја не гледам дека он пука сеир, кога сеуште нема никаква информација.
Може слободно да пукате сеир ама откако ќе излезе официјална информација.
А он буквално тресе глупости. Ете нека каже зошто да паузираме 3 години?
Од каде му се тие информации.
Па немало да се инвестира кај нас ако не сме играле во Европа.
Пфф да не гледа во иднината па знае вакви работи?
Sigurno misli na toa deka vas problem(ne znam dali edinstven) e nemanjeto dovolno finansiski izvestaj za poslednite 3 godini. Taka da, ako ova vi e problem togas problemot ke vi bide resen za 3 godini ako prodolzite so dobrite dosegasni finansii.

A

Ali Pasha

Гостин
Него ме интересира чисто од сеир, ако случајно Вардар не довие лиценца (кое што вака или така е поврзано со УЕФА), 130.000 евра што УЕФА ги доделува за шампионот, дали ќе ги лапне Металург, или па пак Вардар? Вардар е легитимен шампион, ако ФФМ ги прогласи како такви, и парите мислам дека сепак треба да им припаѓат на Вардар.
БТВ, честито титула на вардарци, највеќе покажаа ова година!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Sigurno misli na toa deka vas problem(ne znam dali edinstven) e nemanjeto dovolno finansiski izvestaj za poslednite 3 godini. Taka da, ako ova vi e problem togas problemot ke vi bide resen za 3 godini ako prodolzite so dobrite dosegasni finansii.
А од каде го нашол ова правило? Ако некој клуб се фузирал не смеел три години да настапува во Европа ЛОЛ Јас прв пат слушам за нешто вакво...
Не само за претходните 3, ние немаме финансиски извештај за претходните 10 години, пошто сметката ни е блокирана. Еднаш веќе не добивме лиценца зарасди тоа иако бакнротираниот Милано доби после година-две...
--- надополнето: 29 мај 2012 во 17:30 ---
Него ме интересира чисто од сеир, ако случајно Вардар не довие лиценца (кое што вака или така е поврзано со УЕФА), 130.000 евра што УЕФА ги доделува за шампионот, дали ќе ги лапне Металург, или па пак Вардар? Вардар е легитимен шампион, ако ФФМ ги прогласи како такви, и парите мислам дека сепак треба да им припаѓат на Вардар.
БТВ, честито титула на вардарци, највеќе покажаа ова година!
Играњето во Европа нема врска со ова.
Секако ќе си останеме шампиони на Македонија, без разлика дали ќе играме во Европа или не.
Фала на честитки.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Вие ли зборите за чисти финансиски сметки, кога бегате од припреми од хотели за да не платите!?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Вие ли зборите за чисти финансиски сметки, кога бегате од припреми од хотели за да не платите!?
da bese ova vistina, sega ke bevme zaedno so vas bez licensa i sigurno ke bevme vtora liga.

terajte gluposti, ama ke ostanete doma.

B

Beck's

Гостин
pa neli ova znaci deka Metalurg ke igra LS a ke se oslobodi mesto za Rabotnicki ko finalist na kupot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom