абе џигер, не се џигериАбе мајмун твојот клуб беше казнет 8 години да не се натпреварува во европа зашто местеше утакмици. Ти ли најде да зборуваш за фер игри !?
толку малку комити се собрале пас морале од ш... помош да бараат????
толку малку комити се собрале пас морале од ш... помош да бараат????
Па никој незнае дали ке добие лиценца и нема зашто да те цитира.па гледате дека се зезам бре?
за вакви глупости ме цитирате, а за то шо треба да ми одговорите ве нема?
од глувчешка дупка не излегувате...
а зошто не е досега добиена?Па никој незнае дали ке добие лиценца и нема зашто да те цитира.
Кога ке ја добијат ке те цитираат.
не ми ја сваќаш поентата, или си глуп или навиваш за вардарпа да не работиме у управа па да ти кажеме..глеаш сите не интересира тоа што си па ти посебен да напињаш тука да ти каже некој..
мислам дека не навиваат веќе подолго време...Nema fan klub na FK Skopje pa rekov aj ovde da prasam...Dali pirati navivaat i dali ke idat vo Bitola vo sabota?
линк?ete moite zborovi
Vardar ostana bez licensa, Fuziranjeto propadna, Proektot od propadna, site pari sto otidna sa vardar sve otidna u voda. Nisto od toa isto taka uste 2 drugi godini vardar nema da moze da nastapuva vo Evropa. Taka da smirete strasti, Shkendijaa is comin back.
Narednata godina uste pojaki
--- надополнето: 29 мај 2012 во 02:32 ---
ete moite zborovi
Vardar ostana bez licensa, Fuziranjeto propadna, Proektot od propadna, site pari sto otidna sa vardar sve otidna u voda. Nisto od toa isto taka uste 2 drugi godini vardar nema da moze da nastapuva vo Evropa. Taka da smirete strasti, Shkendijaa is comin back.
Narednata godina uste pojaki
Нема врска остај го што збори, вистина е дека сеуште не сме добиле али не е официјално.линк?
потврда за ова или само твое мислење?