cestito za titulata.
Ne znam kako dokaz poveke baras koga Shkendija zemase licensa a za vas nisto konkretno ne bese kazano. Ne kaza nisto zasto ne sakat feshtata da bide rasipana.Ke vidis posle 2-3 denovi. Ja ova go potverdiv i uste pred da stanete shampion, imav informaci od upravata od Shkendija deka vardar tesko da doaga do licensata. Titulata kako go zemavte sve ok, zaslusuvavte no so fuziranjeto izgubivte mnogu, stvarno mnogu. 3 godini gi izgubivte vo Evropa taka da sekoja investicija vo vardar e = so 0.
Па што треба да кажуваат кога нема новини?
Знаеш дека порталите како Екипа досега сто пати ќе пишеа дека не сме добиле лиценца да беше официјално. Не заборавај дека управата молчеше за Гроздановски, а Екипа пред време објавија што значи имаат некој сигурен извор.
ДОКУМЕНТИТЕ СЕ ПОДНЕСЕНИ, СЕ ЧЕКА ДЕНОВИВЕ.
Што треба да кажат друго кога нема информации?
Не викам дека ќе добиеме лиценца, туку дека ОДГОВОР УШТЕ НЕМА.
Ти си тресеш од ракав, може ќе погодиш може не, и онака само две опции има, или идеме или не.
Па како израчуна дека три години сме ги изгубиле во Европа, мора да си некој врвен стручњак
Доста ја полниш темава со глупости, затоа и ви ја затворија темата за Шкендија потшо само глупости траскавте.