Башка коментира ко да има погреб на ТВ, без емоции. На Спорт Клуб коментаторите најдобри се, Нејбоша и Бане, нема боље од нив.Добро е се смени коментаторот, таа женската што коментира уметничко лизгање не ја бива ама баш за ништо, дури не знае правилно да ги прочита играчите!
vcera napisa ne se vozbuduvajte za tretoklasnive teniseri ke odigraat nekoj poen posle pajgaat psihickiБраво Болели! фантасични неколку гема изигра, не е битно што ќе изгуби, покажа голема храборост, и импресивна техника, како и фантастична способност за ритерен.
Со една разлика што јас не се возудувам дека ќе победат, нити мислам дека имаат шанса за да изиграат тесен натпревар, од тој аспект го кажав тоа вчера, да не се надева некој на изненадување.vcera napisa ne se vozbuduvajte za tretoklasnive teniseri ke odigraat nekoj poen posle pajgaat psihicki)
И мене, дај боже да испадне, еве губи 5-2 во третиот сет, се надевам ќе ја искористи предноста Разано. И овие коментаториве на Еуроспорт колку ја јачаа, демек иако Шарапова била во одлична форма тешко дека можела да и се спротистави на Серена, а забораваат дека сестриве се камења на земја, Серена има само една титула на РГ. Утре Радванска пишете си ја против Венус, 100% ќе ја тепа.Колку ми е ќеф што го прима Серена Вилијамс и тоа од Разано.
Серена е таа што се силеше на плавата земја во Мадрид, а едно мочано прво коло на Ролан Гарос неможе да помине.