Кај мене прво зголемија брзина а потоа лимит (во меѓувреме го надминав стариот лимит па бев на 256/256)Кога ве префрлаа на новите пакети, одма средија и лимит и брзината или прво пи пуштија лимит, па уште чекавте за да ви ја зголемат брзината?
Кај мене конкретно лимит ми покачија мислам одма, а за брзината чекав 8 дена.Кога ве префрлаа на новите пакети, одма средија и лимит и брзината или прво пи пуштија лимит, па уште чекавте за да ви ја зголемат брзината?
Може уште не е подесен VOIP-от како што треба, незнам како беше тој бројот дали 142 200 па таму да провериш дали си префрлен. Инаку можно е уште да не е средено од таму, а втора опција па и да се презафатени операторите на 0800Откако се префрлив на Voip неможам да вртам на 080012345.(можам ама безразлика дали вртам во 2 по полноќ или 8 сабале или 12 попладне ми дава тонот за зафатено). Знае некој како да го решам ова ?
Кај мене прво зголемија брзина а потоа лимит (во меѓувреме го надминав стариот лимит па бев на 256/256)
Јас две недели чекам, а на оптика сум. Вчера се јавив, уште од 21ви имаат издадено налог за промена на пакетот и таа викаше демек дека оптика би требало побрзо да е направена промената, ама имало многу луѓе што чекаат па затоа се чекало по околу 10 дена. И денес гледам во мој телеком ставено е сега кај што се проверува нели остварен сообраќај, и за брзината што има,Кај мене конкретно лимит ми покачија мислам одма, а за брзината чекав 8 дена.
Не верувам да не сум префрлен. Пред пола година се префрлив и се функционира одлично освен 080012345, а да се зафатени ќе ми каже немаме слободен оператор а не да ми дава како да е зафатена линијата. Во секој случај ќе се јавам ќе пробам БлагодарамКај мене конкретно лимит ми покачија мислам одма, а за брзината чекав 8 дена.
Може уште не е подесен VOIP-от како што треба, незнам како беше тој бројот дали 142 200 па таму да провериш дали си префрлен. Инаку можно е уште да не е средено од таму, а втора опција па и да се презафатени операторите на 0800
И јас сум на оптика , и дури вчера после две недели чекање , ме лрефрлија на новите пакети .И кај мене е иста приказната со брзината , од 23-24 Mbps не мрда , а треба околу 50 Mbps да бидеЈас две недели чекам, а на оптика сум. Вчера се јавив, уште од 21ви имаат издадено налог за промена на пакетот и таа викаше демек дека оптика би требало побрзо да е направена промената, ама имало многу луѓе што чекаат па затоа се чекало по околу 10 дена. И денес гледам во мој телеком ставено е сега кај што се проверува нели остварен сообраќај, и за брзината што има,
Тековната брзина на интернет врската е 50000 kbps/ 50000 kbps.
Ама уште ми е иста брзината, ништо не е променето па незнам дали направиле некаква промена или уште нема ништо. Уште 3 гига се останати од 60, да неможам без гајле да си симнам нешто.
Точно две недели или .. ? Денес истекува 13тиот ден од кога е поднесено барањето, па да знам дали да почекам уште ден два или да се јавувам.И јас сум на оптика , и дури вчера после две недели чекање , ме лрефрлија на новите пакети .И кај мене е иста приказната со брзината , од 23-24 Mbps не мрда , а треба околу 50 Mbps да биде
12 дена поточно Отприлика толку се чекало , бар така ми кажааТочно две недели или .. ? Денес истекува 13тиот ден од кога е поднесено барањето, па да знам дали да почекам уште ден два или да се јавувам.
Прво ми кажаа 2-3, па 9, па сега 13 ако и утре нема ништо, ќе мора да се јавувам.12 дена поточно Отприлика толку се чекало , бар така ми кажаа
Ќе ти дадат бесплатен не се секирај, само мора да го пријавиш, врти на 0800 12345 и кажи му.Преска од грмењево ми цркна модемов што ми го дадоа од т-хоме за новата платворма,сега ќе ми дадат нов или што?