Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Мислиш СИМ картичката?

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Е вака еднаш ке се отвори дискусија за нешто поважно (и дури и Води ке кажи нешто паметно :P) и доаѓа некој како Докторот и се :гомце: на муабетот начисто:facepalm:

Да се надоврзам, мене нешто ми смрди овде, пошто само Конте како тренер го умешват, све се другите играчи, немие логично некако :cautious:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Е вака еднаш ке се отвори дискусија за нешто поважно (и дури и Води ке кажи нешто паметно :P) и доаѓа некој како Докторот и се :гомце: на муабетот начисто:facepalm:

Да се надоврзам, мене нешто ми смрди овде, пошто само Конте како тренер го умешват, све се другите играчи, немие логично некако :cautious:
тоа морати за да ги заебе јувентус и да ги купи буфон и киелини.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Многу јака дискусија, лудница од дискусија.

ЈуБе е чист, Морати те тужи - Морати те суди, Морати е Големиот Брат, темава е исповедаоница, 28 = 30. Тоа е таа важна дискусија.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

hahaha :) ne se lutite odma pa i vie ...samo na vas ne vi e smesna slikata ...hahaha :)

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
тоа морати за да ги заебе јувентус и да ги купи буфон и киелини.
Јас не го спомнав мислам тој на М... името мие гнас да го кажам :) Сами си се гибате невие никој крив :icon_mrgr:

ЈуБе е чист, Морати те тужи - Морати те суди, Морати е Големиот Брат, темава е исповедаоница, 28 = 30. Тоа е таа важна дискусија.
Иначе братче кажав јас 5-6 страници поназат, и 28 се многу а камоли 30 :icon_lol:
19??:pos:
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:29 ---
hahaha :) ne se lutite odma pa i vie ...samo na vas ne vi e smesna slikata ...hahaha :)
Јас незнам, овие интерашиве од 1989 до 2006 немаја титула и најдоја на Јуве да му ги бројат титулите :tapp:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јас не го спомнав мислам тој на М... името мие гнас да го кажам :) Сами си се гибате невие никој крив :icon_mrgr:

Иначе братче кажав јас 5-6 страници поназат, и 28 се многу а камоли 30 :icon_lol:
19??:pos:
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:29 ---

Јас незнам, овие интерашиве од 1989 до 2006 немаја титула и најдоја на Јуве да му ги бројат титулите :tapp:
znam zaso se lutite tolku ..fali 3tata zvezda :D :D :) :vozbud:
BTW mislam sea treba da im vratite na ovie od inter so znakce od liga evropa...:pos::pos:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
znam zaso se lutite tolku ..fali 3tata zvezda :D :D :) :vozbud:
BTW mislam sea treba da im vratite na ovie od inter so znakce od liga evropa...:pos::pos:
Побрзо 4 ке клајме, одколку вие 2 :pos:

Јас не ги гибам за лига европа, пошто ке ја освојат и после ке ме гибат мене :ROFLMAO:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ете ја таа добра дискусија.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop