- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 5.869
- Поени од реакции
- 6.382
Новите дресови на ЈуБентус.
Фали третата ѕвездичка !
тоа морати за да ги заебе јувентус и да ги купи буфон и киелини.Е вака еднаш ке се отвори дискусија за нешто поважно (и дури и Води ке кажи нешто паметно ) и доаѓа некој како Докторот и се на муабетот начисто
Да се надоврзам, мене нешто ми смрди овде, пошто само Конте како тренер го умешват, све се другите играчи, немие логично некако
hahaha ne se lutite odma pa i vie ...samo na vas ne vi e smesna slikata ...hahahaЕ вака еднаш ке се отвори дискусија за нешто поважно (и дури и Води ке кажи нешто паметно ) и доаѓа некој како Докторот и се на муабетот начисто
Да се надоврзам, мене нешто ми смрди овде, пошто само Конте како тренер го умешват, све се другите играчи, немие логично некако
Јас не го спомнав мислам тој на М... името мие гнас да го кажам Сами си се гибате невие никој кривтоа морати за да ги заебе јувентус и да ги купи буфон и киелини.
Иначе братче кажав јас 5-6 страници поназат, и 28 се многу а камоли 30Многу јака дискусија, лудница од дискусија.
ЈуБе е чист, Морати те тужи - Морати те суди, Морати е Големиот Брат, темава е исповедаоница, 28 = 30. Тоа е таа важна дискусија.
Јас незнам, овие интерашиве од 1989 до 2006 немаја титула и најдоја на Јуве да му ги бројат титулитеhahaha ne se lutite odma pa i vie ...samo na vas ne vi e smesna slikata ...hahaha
znam zaso se lutite tolku ..fali 3tata zvezdaЈас не го спомнав мислам тој на М... името мие гнас да го кажам Сами си се гибате невие никој крив
Иначе братче кажав јас 5-6 страници поназат, и 28 се многу а камоли 30
19??
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:29 ---
Јас незнам, овие интерашиве од 1989 до 2006 немаја титула и најдоја на Јуве да му ги бројат титулите
Побрзо 4 ке клајме, одколку вие 2znam zaso se lutite tolku ..fali 3tata zvezda
BTW mislam sea treba da im vratite na ovie od inter so znakce od liga evropa...
Многу јака дискусија, лудница од дискусија.
ЈуБе е чист, Морати те тужи - Морати те суди, Морати е Големиот Брат, темава е исповедаоница, 28 = 30. Тоа е таа важна дискусија.
Попаметна е од твојата со титули броење и со менвање имиња на клубот нешто ...Ете ја таа добра дискусија.
шинтераш .... нема попаметна рабораПопаметна е од твојата со титули броење и со менвање имиња на клубот нешто ...
патетика