Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Прво и основно ФА никад нема да не стигнат бидејки не навиваат на стадион како и сите појаки навивачки групи во светот,а со ова шкртањево низ Аеродром стварно покажаа дека си влегле во некој нивни филм против Комити и Вардар.Да плукаш по тоа од кај сте излезени мислам стварно нема логика али ок и тоа го има во Македонија,до сега искрено немав ништо против ФА,бидејки според мене имаат одлични песни,имаат добра бројка иако предност е тоа што салата им е пред нос и играаат во вечерен термин кога сите се послободни,за разлика од нас каде се игра во многу лоши термини,али после вакви работи почнувам да мислам дека ке се влошат работите и без потреба ке се набие некакво ривалство од некој поединци кое и онака неможе да го има !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Абе ова е уствари испланирано сценарио од управата за да ни свртат внимание од вадењето лиценца :icon_lol:
Мирка Велинова :pos:
Уште 3 дена од мај, а ни трага ни глас од лиценцата, ќе си ја гледаме Европа пред ТВ галиба...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Абе ова е уствари испланирано сценарио од управата за да ни свртат внимание од вадењето лиценца :icon_lol:
Мирка Велинова :pos:
Уште 3 дена од мај, а ни трага ни глас од лиценцата, ќе си ја гледаме Европа пред ТВ галиба...
Не е 29ти мај краен рок ?
Чим овие од управата ќутат ко пички не добиваме лиценца.......
Џабе и фузија,џабе и фрснати пари на градот,џабе и титула........

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
31ви мај е задњиот рок за пријавување на екипите во Европа. Така да нема уште многу време за тактизирање...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
31ви мај е задњиот рок за пријавување на екипите во Европа. Така да нема уште многу време за тактизирање...
Уште само 3 дена, надежи дека ќе гледаме полн стадион, и атрактивен противник , додека клубот ваш го полни буџетот за следен атак над евро-сцената 2013 година

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не беше и ти за Вардар ?:)
Не можам да се наречам навивач, само симпатизер на тој клуб од матичната земја :D
Пример ти колку мечеви си бил на трибина сезонава ?
Јас - 1 , и башка само уште 3/4 на стрим што сум ги проследил.
Мислам ме разбираш што мислам под тоа “клубот ваш“ .

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Не можам да се наречам навивач, само симпатизер на тој клуб од матичната земја :D
Пример ти колку мечеви си бил на трибина сезонава ?
Јас - 1 , и башка само уште 3/4 на стрим што сум ги проследил.
Мислам ме разбираш што мислам под тоа “клубот ваш“ .
Е добро де,некои идат повеќе,некои помалку.Али не е клубот наша сопственост,на крају крајева јас оваа сезона и не бев до толку редовен како претходните 2 години.Чим имаш симпатии кон Вардар не мора клубот ваш да пишеш :D
Иначе oваа сезона бев само на 7 утакмици,5 домашни и 2 гостувања(ако се рачуна и железара како гостување) :icon_mrgr: .Претходните 2 сезони бев на 90% од домашните утакмици.....

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
Дечки јас како што разбрав многу тешко дека ќе добиеме лиценца (дај боже да грешам), незнам зошто не се дава никаква информација од клубот....

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Дечки јас како што разбрав многу тешко дека ќе добиеме лиценца (дај боже да грешам), незнам зошто не се дава никаква информација од клубот....
Си ќутат гледаат начин како да се извадат..........

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Значи со колегите од радио што правев денес муабет како еден од условите за добивање лиценца е финансиско работење на клубот за последните три години. Вардар нема теорија тоа да го приложи и сега се прават некои мучки. Да се надеваме дека ке успеете да земете лиценца и да гледаме полн стадион.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
И да не добиеме лиценца не е трагедија и така таа ти е помафијашка органзиација и од ФФМ па се силат само на мали земји во кој што претеседателите на федерациите му се клањаат на Платини за да им пушти и на нив од големиот колач кој го делат тие од Уефа

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ќе добиете лиценца, мора да добиете од проста причина што според планот на владата(со тие 25%) во европа ќе не преставува 1 мак и 1 шип клуб. И да не ги исполнувате условите,владата ќе фрли некој денар... А знаеме по кој принцип работи УЕФА.
Затоа беше местена и Работнички-Ренова.
Ајде се надевам ќе пројдете некое коло во ЛШ, али мора да земете мин 2 ца добри играчи. :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Ќе добиете лиценца, мора да добиете од проста причина што според планот на владата(со тие 25%) во европа ќе не преставува 1 мак и 1 шип клуб. И да не ги исполнувате условите,владата ќе фрли некој денар... А знаеме по кој принцип работи УЕФА.
Ајде се надевам ќе пројдете некое коло во ЛШ, али мора да земете мин 2 ца добри играчи. :)
Ќе видиме со двајца нишо не правиме само на бековските позиции ни фалат двајца плус и крило ни фали уште еден играч и тоа класа играч за да го замени Лико минимум 4ца играчи ни требаат од кој двајца сварно треба да бидат некој за наши услови екстра квалитет и плус Фичо да го задржиме ,ама овие планови одкога ќе добиеме лиценца ако добиеме :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Брат не решава владата околу тоа :D
Камо среќа да зависеше од ФФМ, туку пред УЕФА нема шанси да се протнат без исправна документација :)
А и не сме единствен Македонски клуб, ако не ние Металург ќе игра во квалификации од ЛШ :facepalm::вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom