Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да јас постојано го повторувам тоа,доколку некој сака да биде во топ5 мора да има екстра добра песна,песна која со самото појавување на евровизискиот сајт ќе ја освои публиката како што беше случај и со Лорен и со Жељко и со Бабушкиве(добро они пред се беа атракција,но многу оригинални).Со просечна песна и просечен резултат ќе имаш.Не си во право. Ајде разгледај ги последните 3 - 4 години на евровизија да видиш дека е до квалитетот на песната.
Еве неколку приемри
2010 година во норвешка
Србија 13 место
Албанија 16 место
Грција 8 место
2009 русија
србија не се пласира во финале
Албанија 17 место
грција 7 место
2011 германија
босна 6 место со дино мерлин
словенија 13
србија 14 место
албанија ја нема во финале
2012 азербеџан
србија 3 место
албанија 5 место
босна 18 место
Така да не ви држи вода ниту дијаспора ниту комшии ниту политика. Ако си имаш добра песна која ќе и се допадне на публиката идеш горе на површина. чао пројатно.
Ај нека направи некој гиф кога му игра Калиопи на Гејов..
Да јас постојано го повторувам тоа,доколку некој сака да биде во топ5 мора да има екстра добра песна,песна која со самото појавување на евровизискиот сајт ќе ја освои публиката како што беше случај и со Лорен и со Жељко и со Бабушкиве(добро они пред се беа атракција,но многу оригинални).Со просечна песна и просечен резултат ќе имаш.
Еве ја вистината за Азербејџан и Баку
Само кај мене ли не го дава гифов.....