Евровизија 2012

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
На youtube настапот на Калиопи е најгледан од втората полуфинална вечер заедно со Шведска и Турција. (y)
162,566
http://www.youtube.com/watch?v=vpYF_B_mAIw&list=FLALc3BbQUoqjNjd1_DgeegA&index=3&feature=plpp_video

и ако се соберат некои други видеа од истата вечер кои имаат по 3000-5000 гледања се доаѓа до една фантастична бројка од 500,000 views

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Срамота е да ја потсетуваме нашата дијаспора да гласа. Тоа им е обврска да потрошат по едно евро за својата земја. Замисли кампања да се направи, ние своите да си ги убедуваме да гласаат за нас кој резил во очите на другите :)
Од овие што се на форум очекувам да си стават по 100евра кредит и да пратат повеќе од десет пораки. Од kultuzin; и Kadaif; очекувам најмногу да се потрошат како едни од најголемите патриоти преку граница. Кадаиф ако Бугарија не ни даде 12ка тебе ќе те тепаме:icon_lol:
Штосе однесува до мене леандра.

http://www.youtube.com/watch?v=CrxQHIuMraU

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
162,566
http://www.youtube.com/watch?v=vpYF_B_mAIw&list=FLALc3BbQUoqjNjd1_DgeegA&index=3&feature=plpp_video

и ако се соберат некои други видеа од истата вечер кои имаат по 3000-5000 гледања се доаѓа до една фантастична бројка од 500,000 views
Тоа значи само едно: ние најмногу се замараме со Евровизија. Да не мислиш дека во Холандија и Шведска се утепале од вртење на клиповите на Калиопи. Нашите овде ги вртат по 100 пати, и по балканов нешто се врти, другото е ситно...

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
2010 требаше оваа да победи песна,најубава песна досеа на евровизија ми е...
Инаку,Калиопи сеуште им бега и на Лореен и на Жељко,тоа секако е добар знак.Некој спомна дека секој победник на евровизија не направи светска кариера и така е,секој што победи не се извиши освен Руслана која беше популарна 2-3 години и пак ја снема.Во овој случај мислам дека ако се деси чудо Калиопи да победи,нема да останат рамнодушни светските музичари посебно оперистите и би можела да влезе во водите на музиката не е б итно дали класична или друга некоја...оти ретко некој вокал да остане така незабележен.Исто се случи со Дана Интернешнл мислам од Израел стана светска пејачка тогаш ама кога дознаа дека била машко а се претворила во женско ја симнаа од "тронот",,,

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
2010 требаше оваа да победи песна,најубава песна досеа на евровизија ми е...
Инаку,Калиопи сеуште им бега и на Лореен и на Жељко,тоа секако е добар знак.Некој спомна дека секој победник на евровизија не направи светска кариера и така е,секој што победи не се извиши освен Руслана која беше популарна 2-3 години и пак ја снема.Во овој случај мислам дека ако се деси чудо Калиопи да победи,нема да останат рамнодушни светските музичари посебно оперистите и би можела да влезе во водите на музиката не е б итно дали класична или друга некоја...оти ретко некој вокал да остане така незабележен.Исто се случи со Дана Интернешнл мислам од Израел стана светска пејачка тогаш ама кога дознаа дека била машко а се претворила во женско ја симнаа од "тронот",,,
Како мислиш кога се дозна ,па тоа се знаеше уште пред таа Евровизија,не беше тајна

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Како мислиш кога се дозна ,па тоа се знаеше уште пред таа Евровизија,не беше тајна
А можеби и така...нели сум напишал "мислам" значи не сум бил сигурен тогаш 5-6 год сум бил а таа вест за мало дете е БУМ! Ама мислам дека сеуште е позната и не само во Израел туку таму тие сите околни држави оти и дадоа епитет ДИВА, дај боже сега и Калиопи да ја изберат за најдобар вокал :D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
И јас така мислам. Во средно бев број 22 во дневник, и секогаш ми беа сите 5 ки. Така да.. нема сомнение дека победуваме годинава. :love:
може да значи и пласман на 5то место:pos:

M

Moon Child

Гостин
Јас ви викам да лобираме на Твитер. #eurovision
Ајде кој е за (y)
--- надополнето: 26 мај 2012 во 13:40 ---
може да значи и пласман на 5то место:pos:
И кога ќе додадеме на сето тоа дека Forrest Gump сонувал оти Калиопи извадила 5то место (y)

А

Анноун

Гостин
Типувам дека ќе завршиме 11то место . Стегајте лајк ако погодам , мада мислам дека нема да сте среќни со тој пласман , ви пораснаа апетитите овие 2 дена :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене страв ми е нешто да не упропастат со настапот :facepalm: супер си беше некни нека не се глупираат само.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Само мене песната од Шведска ми е обично срањесто пакетче во стилот на странските поп ,,ѕвезди" онака рум дум..........?1

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Тогаш слабо звукот се разработил кај останатите, сам против сите не можиш, уствари само еден одговори засега тој не е сите :) На други места си имам истомисленици, сето е последица на MTV и VH1 - Music for the masses , производство на затупувачки песнички кои кај нас постануваат хитчиЊа........па така и ова.

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Иви Адаму не е лоша...и таа е претендент за победа!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дали кога не прочита водителката дека ние влегваме во финале рече Македонија а не "former yugoslav republic of Macedoniа" или мене така ми се слушна?

Kajgana Shop

На врв Bottom