Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1299772/Kenny-Huang-Ill-buy-Anfield-galaxy-superstars-AND-Fernando-Torres.html?ITO=1490#ixzz0vUPy41HE

Се мислам да не е некоја фарса безврска....зошто имаше и јавно демантирање на сите овие шпекулации.......али ако дојде пријателов со целата негова коорпорација позади него и го оствари тоа што од тука го ветуваат блиски луѓе до него......ќе бидеме беспрекрни и најопасни....па да осетиме и ние малку КЕШ :vozbud:

--- надополнето ---

Ја прашав.....ама веќе проверив сам....но во секој случај фала брат

Па за тоа сме тука :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6292407,00.html

--- надополнето ---

Десет дена до зделка за Ливерпул, кинезите го сакаат и Меси
:zver::pos::pos:

Ретардираноста на жолтиот печат нема граници.

--- надополнето ---

Добро бре људи, куде сте сви д`нска?

Еве уште една одлична вест: Liverpool Striker Fernando Torres Commits Future To Club

Torres: 'I'm at the best club'

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Туј смо бре. Ама нема шо да се коментира, се е веќе познато... :)

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Нема шанси да станеме ко Сити пошо газдите даваат огромни суми и они го контролираат трансферот исто ко шо бешесо Реал,а као шо дал кинезот изјава Хоџонс ке биде одговорен за трансферите така да да се надеваме дека нема да се исполакоми иако сумњам дека нема да направи таква грешка ипак е прогласен за најдобар Англиски тренер....И ми се сфиѓа шо Инсуа не си иде,ако биде оваа сезона стартер а ке биде до наредна година ке биде меѓу најдобрите леви бекови.Само кинезов да го купи Ливерпул и да си исполни се шо ветил 100% ке му се врати дупло.Се плашам да не се само празни зборови исто ко со американциве.....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Пропаднал трансферот на Инсуа,така да си имате лев бек:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Не грижете се.....нема да станеме како Сити.......како што оружјето не убива само од себе туку раката која го користи исто така ни парите не можат да донесат титула ниту пак да го уништат клубот.....туку тоа го може тој што ќе управува со нив.....така да ако Хоџсон се покаже како добар менаџер мислам дека нема причина за загриженост

--- надополнето ---

Пропаднал трансферот на Инсуа,така да си имате лев бек:)
Бекиште имаме....само да се изделка

--- надополнето ---

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1299772/Kenny-Huang-Ill-buy-Anfield-galaxy-superstars-AND-Fernando-Torres.html?ITO=1490#ixzz0vUPy41HE

Се мислам да не е некоја фарса безврска....зошто имаше и јавно демантирање на сите овие шпекулации.......али ако дојде пријателов со целата негова коорпорација позади него и го оствари тоа што од тука го ветуваат блиски луѓе до него......ќе бидеме беспрекрни и најопасни....па да осетиме и ние малку КЕШ :vozbud:

--- надополнето ---

Па за тоа сме тука :)
Одлично кажано.....ми се допаѓа :pos2: многу мотиваторски звучи

--- надополнето ---

Сите во ишчекување на кинезот.... :)
А тој полека си доаѓа........си доаѓа....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
After Fernando Torres pledged his future to the cause there could be more good news for Liverpool fans, with the Anfield club about to clinch the signing of Juventus midfielder Christian Poulsen.

The Italian club have accepted £6m for the Danish star, who was last night discussing personal terms.

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Author: Daily Mirror

--- надополнето ---

Stuttgart claim to have agreed personal terms with defender Philipp Degen after he was told he can leave Liverpool, while the Bundesliga club have also settled a deal with Andre Ayew.

Full-back Degen was informed by Roy Hodgson in the wake of the new manager's arrival at Anfield that he did not feature in his first-team plans and that he was free to look for a new club.

Bundesliga outfit Stuttgart acted quickly and former Borussia Dortmund player Degen is interested in a return to Germany, meaning a deal will now need to be agreed with Liverpool.

Marseille winger Ayew has also decided on personal terms but, according to Stuttgart's director, Jochen Schneider, the French club want to keep the Ghana international.

Schneider told BILD: "We have reached an agreement with the player (Degen). The player wants to join our club.

"It is the same with Ayew, the player wants to move to us. However, Marseille are keen to keep him and have offered him a new contract in time."

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Author: Sky Sports

--- надополнето ---

Еве една одлична анализа, поврзано помегу Рафа и Рој.
Мада ја не се согласувам со некои работи околу Рафа, сепак одлично анализирано!

Клик

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Еве ме мене повторно... Во живо а следев утакмицата од градски и да бидам искрен не зажалив премногу што не бев таму...
Да споделам искуства совас.Утакмицата ја следев во пабче стриктно наменето за фудбалски утакмици и секој дел има посебен бим каде што се следи посебна утакмица...Нашата беше сместена во еден ќош бидејќи не се очекувало толкава заинтересираност.Се собравме ние 20 тина македонци и ни се приклучија уште 10 тина подоцна.Македноското знаме со 16 краци развеано на сред паб.Од нашиве само јас и уште еден беше фан на Ливерпул другите да речам беа патриоти...Имаше и 10 тина навивачи на Ливерпул од сите земји организирано гледаа.Горд бев што дознаа која е Македонија.Ги збуни тоа што свиреа по гркот и се распрашуваа...Утакмицата беше никаква онака фудбалски,атмосферата на стадион исто лоша и на крај би го рекол истото како и на почетокот не бев толку разочаран што не бев таму

Ауу ова со кинезот изгледа совршено а???
Ауу ако се реализира ова колку ли само нови фанови ќе ни се залепат.Ќе почнеме и ние да пишеме по 3 теми во годината.А тоа не ми се свиѓа многу... Инаку во Македонија реално гледано Ливерпул е можеби некаде околу 5 тото место на најомилени тимови.Во европа сум изненаден за интересот по Ливерпул... На светски рамки верувам дека сме помеѓу 3 те омилени тимови

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се будам и читам одма новости барам рачунам дека веќе кинезите не купиле хаха.....ама не го прочитав очекуваното, наидов на некоја нова заинтересираност од Сириец некој или коорпорација од Сирија кој исто така ветува дека ќе бидеме најбогати, трансфери ова она...бла блаа.....па сега сириец или кинез....?! :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
само едно ме интересира...Што бидна со преносите од премиер лигата?Ги откупи правата некоја телевизија???

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
само едно ме интересира...Што бидна со преносите од премиер лигата?Ги откупи правата некоја телевизија???
мислам дека на нет ќе си го гледаме ливерпул цела сезона..........али мислам, не сум сигурен!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Еве ме мене повторно... Во живо а следев утакмицата од градски и да бидам искрен не зажалив премногу што не бев таму...
Да споделам искуства совас.Утакмицата ја следев во пабче стриктно наменето за фудбалски утакмици и секој дел има посебен бим каде што се следи посебна утакмица...Нашата беше сместена во еден ќош бидејќи не се очекувало толкава заинтересираност.Се собравме ние 20 тина македонци и ни се приклучија уште 10 тина подоцна.Македноското знаме со 16 краци развеано на сред паб.Од нашиве само јас и уште еден беше фан на Ливерпул другите да речам беа патриоти...Имаше и 10 тина навивачи на Ливерпул од сите земји организирано гледаа.Горд бев што дознаа која е Македонија.Ги збуни тоа што свиреа по гркот и се распрашуваа...Утакмицата беше никаква онака фудбалски,атмосферата на стадион исто лоша и на крај би го рекол истото како и на почетокот не бев толку разочаран што не бев таму

Ауу ова со кинезот изгледа совршено а???
Ауу ако се реализира ова колку ли само нови фанови ќе ни се залепат.Ќе почнеме и ние да пишеме по 3 теми во годината.А тоа не ми се свиѓа многу... Инаку во Македонија реално гледано Ливерпул е можеби некаде околу 5 тото место на најомилени тимови.Во европа сум изненаден за интересот по Ливерпул... На светски рамки верувам дека сме помеѓу 3 те омилени тимови
А за каде тоа ? Кои се тие? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom