Такви информации не се објавуваат до завршување,за да не влијаат на гласањето.Дали има некаде колку бодој освојвме вчера и кое место бевме???
Иначе кој што сака нека каже гркињава оваа година е најјака.
Би и наплатил за цела нација што се педери !
Не е свесна шо и мисламИначе кој што сака нека каже гркињава оваа година е најјака.
Би и наплатил за цела нација што се педери !
аааааааааааааааахааааааааааааааахххххПесната од Шведска дефинитивно ми е No.1 , ама кореографијата на швеѓанката беше ...
Дај линк да видам?Според кладилниците Македонија е #4 фаворит за завршување на крајно место!
Ако ставам воопшто пари ке ставам на Топ10 Македонија @ 4.5 Коефициент
хахах јас мавнав за победа Македонија на 100 ка добивка 10.000 онака од среќа си ставив и јас не сум некој оптимист ама ајде викам шо биде нека биде а ако ме изненади пример....10.000 добивка,ќе треба да донирам за нова салаСпоред кладилниците Македонија е #4 фаворит за завршување на крајно место!
Ако ставам воопшто пари ке ставам на Топ10 Македонија @ 4.5 Коефициент
Не подрекувај.Сељак светски од рангот на Вучич и Латас. Такви фаци еднаш се раѓаат и никогаш повеќе.
Поддршка на протест со УЧК,УЧК,УЧК,оти само тоа се знае на такви протести.Го молам Дардиииииииии да лобира во Албанија за 12ка ајде Дарди мавни еден протест да гласаат за МК.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 15:05 ---
Дај линк да видам?
Поарно него Златка Сребреска.Гркинкава на нашки се вика Слободанка Слободановска? Добро име