Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Овие двете што останаа гнасиве значи не можам да ги гледам. Ороспии, гниди,амеби. Ми се повраќа од нив. А зошто Себастијан не го врати тајниот имунитет на крајот? Нели нема веќе племенски да има?

Според моменталнава ситуација каква што е мислам Влада е победникот, од сите таму што останаа има најфер однос со големиот совет, останатите сите се имаат испокарано со некој....

Аууу ќе се испозаколоеа еј, па уште Жаки наш коа и го плесна на Марти пигито у фаца дека сака да ја изшлапа Миа вооооо... Кристина лажоф тежок ма да и Огнен не е за верување, па и да и рекол најебачеш туф туф, она невина загреота се немаше ич зарипано со Ники... битно се испопљукаа за сите пари како само сега се гледаат у очи коа искачаат в Белион им град ај ду нат ноу, гниди од луѓе и да само Владо може да биде победник алал да му е на момчето можат сите да му го земат еднаш под вода и да викаат урааа!

Вака или така Влада испадна најпаметен и најмудро одигра без да се конфронтрира со никој,а притоа добар и во сите борби,напросто најкул лик на овогодинешниот сарвајвал.
Се согласувам со тебе. Единствено Влада заслужи да стигне до финалето. Криво ми е што испадна Алекс бидејќи од женските само таа заслужуваше да се најде во финалето наместо Кристина и Мартина.
А машките (Себастијан, Никола...) не се толку паметни ко што се прават бидејќи дозволија една одвратна особа како Кристина да ги мота како што сака! Да бев на нивно место одма Кристина ќе ја избацев наместо Алекс или Маја Лена или било кој друг, бидејќи таа не заслужува да седи меѓу финалистите!

А машките (Себастијан, Никола...) не се толку паметни ко што се прават бидејќи дозволија една особа како Кристина да ги мота како што сака!

Како тоа кретенот од жена го мота Себ? Едноставно само е љубазен со неа... а за ова дека може да влезат во финале и мене ме плаши тоа бидејќи ќе даваат игри во кои сите ќе се рамноправни (мислам во однос на физичка сила), за Кристина сигурен сум и да влезе во финале никој од велико вјеќе нема да гласа за неа преку сила еден глас, за Мартина исто не коментираа баш најдобро така да најверојатно за победник ќе имаме машко е сега моја желба е Себ но ќе видиме има време

Пред да го прогласат последниот што ќе испадне (Ава), оваа Мартина таква стана од столов. Ко демек не знаела дека Кристина има гласано за Ава. Ова кога го видов се изнервирав. Глупа е или сака да се направи нешто?

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Кај може вчерашната епизода да се гледа? На страната на survivor ја немаат уште стаено :(

Значи какви дебили са овја сител, ова е не нормално на пола ја прекинаа емисијата вракање у цивилизација за да дадат некој си глуп филм.И вака ли они че бидат нај јака тв у македонија

Значи какви дебили са овја сител, ова е не нормално на пола ја прекинаа емисијата вракање у цивилизација за да дадат некој си глуп филм.И вака ли они че бидат нај јака тв у македонија
Шител ти се мизерија од телевизија само го чекам денот ко ке завршат како А1.Можда на нет негде ке се најде да ја изгледаме

Шител ти се мизерија од телевизија само го чекам денот ко ке завршат како А1.Можда на нет негде ке се најде да ја изгледаме
Па барајте некој онлајн стрим за ОБН. Ем порано идат емисииве во 21ч, ем нема кратење како што велите со сител. Не знам зошто и прва си е*а мајката оди бетер покасно од сител. ОБН сега за сега има најточна програма. Нема како на сител гледајте во 22ч, а тоа биде 00ч.

Па барајте некој онлајн стрим за ОБН. Ем порано идат емисииве во 21ч, ем нема кратење како што велите со сител. Не знам зошто и прва си е*а мајката оди бетер покасно од сител. ОБН сега за сега има најточна програма. Нема како на сител гледајте во 22ч, а тоа биде 00ч.
Ha RTL ги пратам јас и таму од 9 се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom