superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Не сакав да пишам во стартот на ваква вест .... но сега веке кога Карпентер се искажа ке си кажам и ја.Честито уште еден стаклен играч. Шо рекол Пир, после битката со Римјаните: Уште една победа и ќе останам без војска.
Уште еден ваков трансфер, и на средина од сезона ќе немаме играчи за да склопиме тим.
![]()
Остај шо е со стаклени нозе и шо лани од 60 и кусур натпревари едвај одигра 5 цели, туку и малце ми се чини како типот тешко да се вклопува во различна средина. Да не биде добар за клупа а лош за на терен.
Него ај ............ да не правам малери уште во старт, му посакувам најдобро.
--- надополнето ---
Јас мислам вака
-------------------Реина---------------
Џони-------Карагер----Агер-----????(Таиво се надевам)
---------------Маскерано---------------
Џерард--------Аквилани-------Џо Кол---
-----------Кајт/Реми------Торес
Притоа може и Бабел да игра лево крило или полушпиц ,исто и Јовче....па тука е Макси,Немет,Пачеко...мислам дека е доста со крила и напаѓачи....сега лев бек(уште оваа недела 99%) и со другите пари втор лев бек,централен или пак некој среден играч.......тоа е.....
Со парите од Риера,Инсуа и кога ќе си одат Плесис и Ел Жар еден лев бек ќе се земи и тоа е тоа.....а парите од газдите веројатно на Реми.....речиси сум сигурен дека ќе дојде.......за Маскерано не знам.....мислам дека сепак ќе остане ама ќе видиме....и што мислите дали на Плесис да му се даде уште една шанса??? Ионака ја немаше кај Бенитез
Не значи дека ако Џерард играл некогаш на десната страна ке заигра уште еднаш. Човек со такво реноме мислам дека нема да дозволи да има подредена улога така да заборави на тоа дека ке го видиме таму, едино коа се менува тактика во текот на мечот тогаш може.
И другата работа е тоа што Џо Кол е за десна страна иако може да се снајде и на левата но тој е играч од типот на Кајт само без батерии!